[resolved]Morphology Charts Displays No Data

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 34
Beckon&Muse | Forum Activity | Posted: Mon, Mar 16 2015 7:18 AM

I did the Logos 6 Features' Crossgrade (Mac installation) which includes the Morphology Charts. However, when I choose it from my Tools menu, it displays no data no matter which lemma I try to input. Even the original default value (λόγος) showed no results. When I input a lemma, I will get the gray spinning graphic for a split second before the panel returns to a blank white space.

Here is what I already tried to do for solutions, but to no avail:

  1. Restart computer
  2. Update Resources command
  3. Update Now command
  4. Rebuild Index command
  5. Set Update Channel to Beta command
  6. Uninstall Logos completely, reinstall app, resources, and fresh indexing.
Posts 22115
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 16 2015 7:35 AM

Beckon&Muse:
When I input a lemma, I will get the gray spinning graphic for a split second before the panel returns to a blank white space.

Please:

Beckon&Muse:
Set Update Channel to Beta command

In general, I wouldn't recommend going onto the beta channel unless you want to participate in beta testing which has its own risks attached

Posts 34
Beckon&Muse | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 16 2015 7:43 AM

Ha! Thanks for your reply. After I installed the Logging Utility and tried to recreate the problem, the Morphology Charts decided to actually work for the first time. Big Smile

Posts 22115
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 16 2015 7:44 AM

Beckon&Muse:
the Morphology Charts decided to actually work for the first time

and i hope they continue to do soBig Smile

Page 1 of 1 (4 items) | RSS