Unexpected CRASHING 6.5 Beta 5 (6.5.0.0018)

Page 1 of 2 (35 items) 1 2 Next >
This post has 34 Replies | 6 Followers

Posts 3220
Whyndell Grizzard | Forum Activity | Posted: Fri, Jul 31 2015 3:43 AM

Have had the beta installed a couple days with no issues all of a sudden this morning crashes while trying to open- files below- off to work.

7245.Logos.log

7343.LogosCrash.txt

8741.LogosError.log

Posts 22655
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 4:41 AM

I've just had Logos crash with a similar looking error

3542.Logos.log

8738.LogosCrash.txt

2477.LogosError.log

I had just clicked on a Reading Plan to open a section of a resource to read

EDIT: On restarting Logos I clicked on the same Reading Plan and it opened fine - so the Reading Plan may have nothing to do with the crash

Posts 22655
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 5:06 AM

And a similar-looking crash has been reported at https://community.logos.com/forums/t/113661.aspx 

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 6:57 AM

My beta 5 is now crashing constantly. Logs attached from first time. I was working in a Note file, closed it to go back to home page. I suspect it's a Home Page issue, I noitced Home Page had a faithlife today video in the panel with no picture, but that's a guess. I am going to try starting with Ctrl key down, since the first crash it crashes immediately every time I open it.

 1588.Verbum Log Files.zip

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 6:57 AM

It's definitely crashing when trying to load the Home Page I think.

Posts 2829
Don Awalt | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 6:59 AM

Comes up fine with Control key held down, will log in fine. As soon as you hit the Home Page icon, BAM! Crash.

Posts 412
StephenMcC | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 7:02 AM

I'm experiencing the same thing but I disconnected my internet and started up Off line and I can work with it okay in the meantime.

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 7:18 AM

And here is my addition.

0412.Logos.log

5126.LogosCrash.txt

8015.LogosError.log

This occurs on W7 and W10 machines, but I don't think it is due to hardware or version of Windows operating system. I don't have a Mac to test on.

Offline appears to be the workaround for the time being.

Correction: No homepage display appears to be the workaround.

Posts 22655
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 7:30 AM

Don Awalt:

Comes up fine with Control key held down, will log in fine. As soon as you hit the Home Page icon, BAM! Crash.

Interesting - I've just gone back to the HomePage to see and it seems to be staying up at the moment.

Posts 8198
LogosEmployee

Thanks for reporting this; we'll investigate.

Posts 22655
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 7:30 AM

Bradley Grainger (Faithlife):

Thanks for reporting this; we'll investigate.

Thanks Bradley

Posts 8198
LogosEmployee

This will be fixed in the next beta. As a workaround, press Ctrl/Cmd at startup to open to a blank layout, then avoid opening the home page. (It's related to an item on today's home page, so it may work fine tomorrow.)

Posts 22655
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 8:28 AM

Thanks for the update - and the workaround.

Posts 108
Paul | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 1:23 PM

 I cannot even get it to open to the reading screen!    How am I going to download the fix, if I cannot get it to stay open?   Can I get the fix via the forum?

Thank you!

Paul

Paul

Posts 2744
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 1:54 PM

It works for me OK if I stay away from Home Screen.

Bohuslav

Posts 8198
LogosEmployee

Paul:
Can I get the fix via the forum?

When the next beta is released, you will be able to download it via the direct download link in this post: https://community.logos.com/forums/t/52967.aspx 

Posts 204
David Salazar | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 3:00 PM

the Ctrl at startup wasn't working for me, it still gave me the homepage.  

My work around was to start Logos offline and then go to program settings and change STARTUP OPEN to "blank"

I then closed the program and enabled wifi and restarted Logos.  It started with no problems.

Posts 3220
Whyndell Grizzard | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 4:19 PM

Hitting "ctrl" open blank screen was able to access resources without incident, thanks for the work around.

Posts 232
Philip Larson | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 31 2015 6:28 PM

Wish I had the work-around before I uninstalled the beta. Maybe I'll rejoin later.

Posts 108
Paul | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 1 2015 1:43 PM

I tried to call tech support, however they are attending a company sponsored event.  It looks like we are not going to be able resolve this until Monday (I hope!)

Paul

Paul

Page 1 of 2 (35 items) 1 2 Next > | RSS