Library indexing

Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 2 Followers

Posts 58
Tony Lim | Forum Activity | Posted: Thu, Sep 10 2015 9:12 AM

The Library Indexing keeps repeats itself each time I open Logos 6. Today I just completed one round of indexing but when I closed the Logos and open it again, the library indexing starts all over again. 

3386.Logos Log Files.zip

Posts 4727
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 10 2015 11:09 AM

Did you contact Tech Support as you were advised to do in your other thread on this issue?

https://community.logos.com/forums/p/115140/762101.aspx#762101

Posts 58
Tony Lim | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 10 2015 4:59 PM

Yes - already. 

Posts 435
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 10 2015 5:29 PM

The fix for this should be in the next release.  It was released in the latest beta.

Posts 634
Pastor Michael Huffman | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 11 2015 5:36 AM

Lewis Harper:

The fix for this should be in the next release.  It was released in the latest beta.

I am having a very similar problem. When is the new update set to be released?

Pastor Michael Huffman, Th.A Th.B Th.M

Posts 130
Daniel Ne | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 15 2015 9:10 AM

Mine always shows "YOUR LIBRARY IS INDEXING (2% COMPLETE)" every time I open Logos 6 but never increase or finish. Sad

I have this problem since two weeks ago.

Posts 25284
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Tue, Sep 15 2015 7:41 PM

Daniel Ne Landa:

Mine always shows "YOUR LIBRARY IS INDEXING (2% COMPLETE)" every time I open Logos 6 but never increase or finish. Sad

I have this problem since two weeks ago.

Please supply logs ...

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 24
Malcolm Harris | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 17 2015 5:16 AM

I am having a similar problem. Each time I open Logos 6 it starts the indexing program but never gets past 0%

Posts 4727
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 17 2015 5:31 AM

Please provide logs. You can click the link at the bottom of my post for instructions on enabling logging and uploading the logs

Posts 58
Tony Lim | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 17 2015 9:49 PM

Still having problem with repeating library indexing each time I open Logos 6.I tried to uninstall and reinstall Logos 6, problem still exists.

Posts 4727
Forum MVP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Fri, Sep 18 2015 4:27 AM

Tony Lim:

Still having problem with repeating library indexing each time I open Logos 6.I tried to uninstall and reinstall Logos 6, problem still exists.

Contact Tech support

Page 1 of 1 (12 items) | RSS