Here is my logs file, can someone help me?

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 21
Joseph Baik | Forum Activity | Posted: Sat, Mar 6 2010 6:22 PM

here is my logs files, I can't even open my logos4 since 3 weeks ago.

I have to use it next week. Can someone help me out?

 

Thank you!!

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 6 2010 6:27 PM

Your log file has the error message indicating a corrupt index. My normal advice to this issue is to delete the Index files in this folder C:\Users\<UserName>\AppData\Local\Logos4\Data\<random>\LibraryIndex and restart Logos to reindex (AppData is a hidden folder).

However, there is a second error message I don't recognize:

4    Error    WebServiceClient    CommunicationException for WebResource[]: System.ServiceModel.EndpointNotFoundException: There was no endpoint listening at https://clientservices.logos.com/websections/v1/WebSectionsService.svc that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action.

Anybody else recognize it?

Posts 27258
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 6 2010 6:49 PM

Kevin Becker:

Anybody else recognize it?

No. But it is a recoverable error**, so the fix is still to rebuild the index.

 

** it might be a temporary error at Logos' end. If L4 is otherwise working online with activities like sync'ing then it is not an immediate cause for concern.

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Page 1 of 1 (3 items) | RSS