Can't start Logos 6

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 2 Followers

Posts 6
Henrik Sjöholm | Forum Activity | Posted: Tue, Oct 4 2016 1:27 AM

Hello,

As the subject says I can't start Logos, the logotype shows up but then I get a message from Windows that Logos has stopped working. 

I have downloaded and installed again but still not working. I wonder if the problem is connected to the big Windows 10 update that I did a couple of days ago. 

I attach the logs. 

Thanks for your help

Henrik

Posts 25342
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 4 2016 1:48 AM

Hi Hernik

The logs show that there is a problem with your "Authorized Version" resource

Are you opening Logos to a layout that contains this?

If so try opening to a blank layout (hold Ctrl key down when starting Logos) and see if that prevents the crash

Assuming this is all ok, try removing and reinstalling that specific resource. This is done by "hiding" and "restoring" - details at https://wiki.logos.com/Hiding_Books 

Please let us know how you get on

Graham

Posts 6
Henrik Sjöholm | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 4 2016 6:05 AM

I have tried starting with ctrl-key held down with no effect, as far as I can remember AV is not open in the current layout. 

It is good to know that the problem is with the AV resource, but since I can't get Logos to start I can't do the hide and restore. I tried to simply delete the files named AV1873, AV1873NT and AV1873OT in the resource folder but that did not work. 

Any suggestions how to solve this? Can I delete some files that will get Logos to download AV again? 

Thanks for your help

Henrik

Posts 25342
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Oct 4 2016 6:15 AM

Henrik Sjöholm:
I tried to simply delete the files named AV1873, AV1873NT and AV1873OT in the resource folder but that did not work. 

The file you want is KJV.logos4.

Try renaming / moving that and see if that helps

Posts 6
Henrik Sjöholm | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 5 2016 6:05 AM

I deleted the file KJV.logos4 and now it works. 

Thank you very much for your help

Henrik

Posts 25342
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 5 2016 7:24 AM

Henrik Sjöholm:
I deleted the file KJV.logos4 and now it works. 

Great to hear

Henrik Sjöholm:
Thank you very much for your help

You are very welcome

Page 1 of 1 (6 items) | RSS