4.0b indexing and downloading 214.9 mb at every start

Page 3 of 3 (43 items) < Previous 1 2 3
This post has 42 Replies | 3 Followers

Posts 25833
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 18 2010 5:03 PM

David J. Wilson:
I assume then that the files on the L4 server are copies of the L3 files we can see in the L3 folder, as L4 is not trying to download new files with logos4 extensions.

The earlier issue - see http://wiki.logos.com/Bug$3a_Various_issues_with_downloading_of_Galaxie_files - was connected with resource id's and "newer" versions on L3, all .lbxlls.

David J. Wilson:
About the error message: Does this means the issue is with the file permissions on the server, or something not processing correctly on my own system ?

If the error occurs only with Galaxie files it is a problem at the server end (which it appears to be anyway!).

However, L4 has marked these files as "out of date" so it might be fixed by renaming U:\Logos4\Data\ahvpe21q.04s\UpdateManager\Updates.db.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 301
Jerry Smith | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 18 2010 6:18 PM

Dave Hooton:
However, L4 has marked these files as "out of date" so it might be fixed by renaming U:\Logos4\Data\ahvpe21q.04s\UpdateManager\Updates.db.

FWIW, I renamed the "Updates.db" file and restarted L4 with NO downloading!

Thanks much, Jerry

Posts 25833
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 18 2010 11:02 PM

Jerry Smith:
Thanks much

I'm just glad we eventually found a workaround.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 3 of 3 (43 items) < Previous 1 2 3 | RSS