Bug: Hover mouse over CUV RVI text, information panel does not display information

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 1186
LimJK | Forum Activity | Posted: Wed, Feb 15 2017 7:24 AM

Hi,

When I hover mouse over CUV RVI text, the information panel does not displaying information as expected. Just to be sure it works for all the English RVI(s). I observed the same issue, whether I am using Logos Chinese or English UI.

If you hover mouse over each word in Genesis 1:1, you should be able to see the effect, only 2 words in this verse have information display as expected. (If I recalled correctly (?) it used to work in Logos 7.3)

JK

MacBookPro Retina 15" Mid 2014 2.5GHz RAM:16GB SSD:512GB macOS Catalina 10.15.2 | iPhone Xs Max iOS 13.3

Posts 1186
LimJK | Forum Activity | Replied: Wed, Feb 15 2017 7:29 AM

Oh, by the way the same problem occurs across OT and NT. I observed that those with information display working correctly are only for Translation with "single" Chinese word that matches the original text.

JK

MacBookPro Retina 15" Mid 2014 2.5GHz RAM:16GB SSD:512GB macOS Catalina 10.15.2 | iPhone Xs Max iOS 13.3

Posts 1186
LimJK | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 16 2017 10:00 PM

This is how the information panel looks like when hovering mouse over the word "beginning" in ESV. Can someone else with the Chinese CUV Traditional RVI confirm that it is an issue?

JK

MacBookPro Retina 15" Mid 2014 2.5GHz RAM:16GB SSD:512GB macOS Catalina 10.15.2 | iPhone Xs Max iOS 13.3

Posts 493
Leo Wee Fah | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 17 2017 1:15 AM

Using Gen 1:1 1st word, or 2nd word, or both 1st & 2nd together:

(I'm using English UI)

Page 1 of 1 (4 items) | RSS