Page 1 of 1 (15 items)
This post has 14 Replies | 1 Follower

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Posted: Thu, Feb 23 2017 9:37 AM

Running 7.4 SR-1 and IOS 10.2.1

The only way I can get new reading plans to appear on either mobile device is to uninstall/reinstall Logos.

Posts 21742
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 9:50 AM

Hi Danny - and welcome to the forums

Sorry to hear you are having problems.

Danny Baskin:
The only way I can get new reading plans to appear on either mobile device is to uninstall/reinstall Logos.

Instead of reinstalling Logos (I assume you mean the mobile app) try "killing" it and restarting it. Does that cause the reading plans to appear

If not, can you check in the Documents menu on the iPad and see if the reading plans are present there?

Graham

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 9:52 AM

I actually mean uninstalling/reinstalling. I check to see if the plan appeared in documents on my iPad; it does not. However, the documents is visible online.

Posts 27451
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 9:52 AM

First, welcome! Sorry you are having troubles. Tongue Tied

Did you check to see if the reading plan document synced to the device? What about documents.logos.com? Did you trying killing the app? Restarting the device? 

EDIT: I see you replied at the same time. Smile

Try the other options if it happens again. 

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 9:54 AM

Yes. Tried all that. And yes, it does appear at documents.logos.com.

Posts 21742
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:09 AM

Danny Baskin:
And yes, it does appear at documents.logos.com.

So its syncing from your desktop to Logos servers but not from their to your iPad.

Is this true for all reading plans or specific types / resources?

Are you using the same credentials on the iPad as on your desktop?

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:18 AM

Yes.

I only do Bible reading plans.

Yes, same credentials.

This is really strange. Been using Logos for years with iPad and don't ever remember having this issue except temporarily.

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:23 AM

You got me to thinking. I set up a new clippings doc and a new notes doc on my desktop. The notes doc appeared on my iPad but the clippings doc did not.

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:27 AM

I'm wondering if the problem I'm having with reading plans is related to this issue:

http://community.logos.com/forums/t/136478.aspx

Posts 21742
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:27 AM

Danny Baskin:

You got me to thinking. I set up a new clippings doc and a new notes doc on my desktop. The notes doc appeared on my iPad but the clippings doc did not.

You may be seeing the same issue as reported at https://community.logos.com/forums/p/136478/884119.aspx - which is due to a problem on Logos servers.

If so, once that is fixed things should start working for you again.

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 10:29 AM

Makes sense.

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 1:24 PM

Hi Danny,

Yes, it's the same server-side issue and is unrelated to the mobile apps. I'll update this thread when the issue is resolved.

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 1:54 PM

Thanks Kevin. 

Posts 4264
LogosEmployee
Kevin Byford (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 2:21 PM

This issue should now be resolved, thanks for your patience.!

Posts 11
Danny Baskin | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2017 3:18 PM

Did the trick. Thanks!

Page 1 of 1 (15 items) | RSS