Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 76
Greg M | Forum Activity | Posted: Fri, Feb 24 2017 2:09 PM

I just got the smaller iPad pro for work and loaded Logos and my resources onto it. When I try to bring up The Bible Knowledge Commentary it just shows a blank screen. Other resources work fine. I also have the larger iPad pro and it works fine on that. 

Everything is a fresh load today with all updates. Have tried to delete and redownload BKC several times.

Posts 301
LogosEmployee
Brandyn Whittington | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 24 2017 2:26 PM

Hey Greg! Thanks for your report. I'll take a moment to look into it and report back on my findings.

Posts 301
LogosEmployee
Brandyn Whittington | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 24 2017 2:48 PM

Greg, I'm not seeing anything regarding the BKC and this behavior which is good, so it seems like it's hopefully an isolated incident. Lets try the following:

  • Restarting the device
  • If the resource in question is downloaded, delete it and then download it again and see if the activity persists
  • If it does, please list any view settings you may configured with the resource, including if you have notes or community notes on, your scrolling view, etc.

Please report back with your findings, and if it's still persisting we can dig a bit deeper with the additional information.

Posts 76
Greg M | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 24 2017 3:03 PM

Restarted - nothing, deleted resource and restarted tried to load without downloading - nothing, downloaded resource and restarted - nothing

turned notes and community notes off, scrolling view on

screen shows only 3 lines on top left and the name of the resource next to it then the rest of the screen is blank.

Posts 301
LogosEmployee
Brandyn Whittington | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 24 2017 3:09 PM

Thanks for the hasty reply! Go ahead and follow the steps to Report a Problem in the iOS app here: https://www.logos.com/support/bible/iOS/report-problem

We'll see if there's anything in the logs mentioning this behavior

Posts 4874
DIsciple II | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 24 2017 3:14 PM

There was a recent issue with another commentary having this issue on MAC desktop. I have no idea if it has any relation but thought it worth raising: http://community.logos.com/forums/p/136349/883857.aspx#883857 

Page 1 of 1 (6 items) | RSS