Berkhof Collection ... resources not downloaded

Page 1 of 6 (115 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
This post has 114 Replies | 6 Followers

Posts 1073
Martin Folley | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 19 2010 11:17 AM

I have just got the 'your credit card has been charged' email about the Berkhof collection.

I restarted Logos, it download new resources, but my library is only showing 'The History of Christian Doctrines'. I have no other 'new' resources (rating:0) or resources with author:Berkhof; and I did not have this resource before today.

Update Resources tells me that there are no resources to download.

I have restarted Logos twice more with no further downloads. Neither has the indexer kicked in (presumably my library is up to date at least with the resources on my drive)

Anybody else seeing this?

(BTW I am running 4c B1, so it could be a bug there but my initial instinct suggests not).

 

2010 17" MBP with High Sierra, iPad4 with iOS10.

Posts 39
Douglas McMasters | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 12:14 PM

I'm experiencing the same.

Posts 68
vandevsr | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 12:25 PM

I'm getting the same.

I've received the History of Christian Doctrine.  But I notice one more thing.  It tries to download and index at the same time.  An icon tells me that I have 18.3MB to download but this icon disappears after a moment (much to soon for that download to have been completed).  Upon a Logos restart I get the same: shows a download available but then its gone.  Indexing (of the History) quits after that download notice happens.

Posts 39
Douglas McMasters | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 12:29 PM

That's what I am getting too.

Posts 1073
Martin Folley | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 12:30 PM

Me too

It was reporting about 33% of the 18.3Mb before vanishing.

2010 17" MBP with High Sierra, iPad4 with iOS10.

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 12:55 PM

Same here.

Can you download the versions on the Logos webpage and then use the Logos scan command?

http://www.logos.com/products/details/5084

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 4
Martin Boardman | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 1:10 PM

I am having the same problem. Currently Logos is indexing (7 hours remaining) but I still can not see the books!

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 1:55 PM

Is anyone experiencing this problem NOT running the beta?  I tried to talk to tech support about this (for the last hour) and when I finally got up the chain I was brushed off with "we can't help with the beta."  I don't see how a downloading issue is related to the Beta, but unless we are going to wait until Monday (the dreaded Friday release again) for a fix, a non-beta user needs to contact Logos.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 39
Douglas McMasters | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 1:56 PM

I'm not using beta and am experiencing the problem.

Posts 39
Douglas McMasters | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 2:06 PM

I'm also in London--can someone ring support on behalf of us all?

Posts 18651
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 2:26 PM

Here's a potential solution for all of you without having to call Logos, assuming you still have Logos 3 (Libronix). If you don't, but you have space for it on your hard disk, it's a good idea to keep it around for such issues as this, or the occasional CD-ROM only third-party Logos book that ships in Libronix format. You can download it from http://www.logos.com/support/downloads/ldls.

So, here's the solution: I was having the same problem as you all. But then I tried running the lbxupd (Libronix Update) script that came as an attachment on the email Logos sent me announcing this this pre-pub is ready to be downloaded (if that doesn't work, you could also log on to logos.com and go to your Order History page, click on the order # for the Berkhof Collection, click on "Download Instructions for Previous Versions" and then click "Unlock & Download"). It downloaded something for L3, but L4 still couldn't recognize that there was anything new available, even when I typed "update now." So then I went back into L3 and ran Tools > Account Management > Synchronize Licenses, and voila! L4 immediately recognized that there was something new to download - 18.7 MB worth to be exact. Once that downloaded I restarted Logos and this time it said it had 18.3 MB to download. I downloaded that and now I've got all the Berkhof works. I didn't notice when Indexing took place, but it must have without my noticing. Berkhof's works are all in my library now, and I can open them and Search finds things in them.

It's quite disappointing that products are still getting shipped that require L3 (or a call to Customer Service to unlock them which I presume would also work if you don't have L3 anymore) in order to get them to download in L4.

Posts 35
Rich L | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 2:35 PM

Fred Greco:

Is anyone experiencing this problem NOT running the beta?  I tried to talk to tech support about this (for the last hour) and when I finally got up the chain I was brushed off with "we can't help with the beta."  I don't see how a downloading issue is related to the Beta, but unless we are going to wait until Monday (the dreaded Friday release again) for a fix, a non-beta user needs to contact Logos.

Fred,

I'm not running the Beta and I'm having the problem too.  I came here before reporting the problem.  I hope it's not going to require a manual download.

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 3:47 PM

Logos is definitely aware of this problem...I got an email from Tech Support about it.

They were wondering if this was an issue still or did the rest come; so far I have the same symptoms as everyone else.

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 3:51 PM

I tried Rosie's solution - to no avail.

Frankly, I am starting to get really sick of this.  Logos keeps pushing out new resources and they have significant problems.  This happened with Tyndale, Calvin 500 and now Berkhof.  Could someone please test this before you go live.  And could we stop going live with new resources on Friday?  Can Logos possibly learn from their mistakes?!?

Now I have paid for resources I should be able to use - and need to use (yes, I am working on a class on the Deity of Christ and purposefully left my books at the office to work using Logos tonight and tomorrow) and if the past is any guide, this will not be fixed until sometime late on Monday.  If this were the first time I'd be more patient.  Maybe even the second.  But it is at least the third by my reckoning.

Logos, please get your act together.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 98
Henry Finkle | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 3:54 PM

I have the resources in my L4, but that is because it copied them from L3. Everytime I start L4 it says update available and wants to download this 18.3mb of files. When I let it download it finishes very quickly, but no indexing. When I check the logs, it  tells me on all the downloads that it failed.

If I close L4 and restart it will give me the same message again.

I'm not using the beta program

Posts 582
Gary O'Neal | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 3:58 PM

Fred Greco:
I have paid for resources I should be able to use - and need to use (yes, I am working on a class on the Deity of Christ and purposefully left my books at the office to work using Logos tonight and tomorrow)

Fred

I know this is frustrating - I'm getting the same error that everyone else is. But if you have to have them for this weekend, you can get them in L3 if you still have that installed.

 

πάντα εἰς δόξαν θεοῦ ποιεῖτε

Posts 13343
Forum MVP
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 4:04 PM

It's definitely a server issue. The file that downloads is a .logos4 file, but the files that fail are .lbxls files. The filedates are all different, too. I assume someone in Bellingham has thrown the wrong switch.

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 4:04 PM

Gary,

I'm frustrated because this keeps happening over and over again.  I was not itching to get Berkhof today - I was responding to an email that told me I would be getting Berkhof and that my credit card had been charged.  I have to say, this has been the norm lately for Logos, and it does not look good.

And the problem is not limited to the resources. Obviously because of an issue with the download, every time I open Logos 4 my system freezes up doing indexing that is not really indexing, and downloads that are not downloads.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 406
Fred Greco | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 4:05 PM

Mark Barnes:

It's definitely a server issue. The file that downloads is a .logos4 file, but the files that fail are .lbxls files. The filedates are all different, too. I assume someone in Bellingham has thrown the wrong switch.

Then someone needs to fix the switch before they go home tonight.  That's what I would do - and have done before when something needed fixing.

Fred Greco
Senior Pastor, Christ Church PCA, Katy, TX
Windows 10 64-bit; Logos 7.1 SR-2 (Reformed Platinum)

Posts 13343
Forum MVP
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 19 2010 4:09 PM

If anyone speaks to tech support, the problem is that Logos 4 is requesting the church history files like this:

That downloads fine. But all the other file URLs look like this:

Notice the very different datestamp and old Logos file extension. Those files return a 403 Forbidden error.

Page 1 of 6 (115 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last » | RSS