Matt Preucil Help! - The dGPU bug is back!

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 851
Michael McLane | Forum Activity | Posted: Tue, Apr 24 2018 11:05 AM

Please, please, fix this for the next beta next week. I still have PTSD everytime I fire up a new release, fearful that this bug will be back. Now it is.

https://community.logos.com/forums/p/148290/922039.aspx#922039 

Oh no!! The new notes tool engages it in addition to all the others. I was afraid that this might happen.

Posts 2388
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 24 2018 12:21 PM

Hi Michael,

Thanks for reporting this. I'll investigate.

Posts 48
LogosEmployee
Matt Preucil | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 25 2018 10:27 AM

Michael - Thanks for being on the lookout! We updated one of our dependencies (CEF) which unfortunately has a nasty bug that causes this in the version we updated to. It looks like we should be able to patch this behavior, and hopefully that fix will ship in the next beta.

- Matt

Posts 2388
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 30 2018 1:54 PM

Michael McLane:

Please, please, fix this for the next beta next week. I still have PTSD everytime I fire up a new release, fearful that this bug will be back. Now it is.

https://community.logos.com/forums/p/148290/922039.aspx#922039 

Oh no!! The new notes tool engages it in addition to all the others. I was afraid that this might happen.

This has been fixed in 7.15 Beta 4.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS