Missing ALL Interlinears in New Install of 4.0c (build 9511)

Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 0 Followers

Posts 2692
DominicM | Forum Activity | Posted: Thu, May 13 2010 1:11 PM | Locked

running update resources, and reindex all hasnt brought them back.. they are in the directory...

Anyone got any bright ideas..

Never Deprive Anyone of Hope.. It Might Be ALL They Have

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Thu, May 13 2010 4:09 PM | Locked

This is grasping at straws... have you rebooted your computer?

Posts 24926
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 2:15 AM | Locked

DominicM:
running update resources, and reindex all hasnt brought them back.. they are in the directory...

They look fine. You did a Rebuild Index (reindex all) and still no interlinear? How did you install?

Dave
===

Windows & Android

Posts 13359
Forum MVP
Mark Barnes | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 2:42 AM | Locked

Logs?

Posts 1367
JimTowler | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 5:08 AM | Locked

What base package do you have?

If I'm reading the chart right, you need a package above "Home" to get the Reverse-Interlinears.

EDIT: OK - Thinking about this some more. I would not expect it to download the RI resource files if you don't have the license to use them. But feel free to still answer what package, even if its just to get me to stop offering this idea as a possible solution. Smile

Posts 2692
DominicM | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 11:02 AM | Locked

LOL Jim - dont stop man, theres no bad ideas today,

I just formatted and am about to try a clean install again

if problems will post logs

Never Deprive Anyone of Hope.. It Might Be ALL They Have

Posts 2692
DominicM | Forum Activity | Replied: Fri, May 14 2010 10:09 PM | Locked

not sure what problem was have my interlinears back now (just got 42 hours of indexing remaining..

Never Deprive Anyone of Hope.. It Might Be ALL They Have

Page 1 of 1 (7 items) | RSS