19/19.1 Indexing and Downloading Updates No Longer Works

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 2 Followers

Posts 4
Austin Lingerfelt | Forum Activity | Posted: Sat, May 15 2010 7:18 AM

I noticed that after I installed Alpha 19, that indexing and downloading updates no longer works.  When I launch Logos 4, it will launch the blue indexer icon (top right corner of screen) but then it will immediately disappear.  I downloaded Logos 4 and reinstalled and when i did so it installed 19.1 but that has the same issue.

I am running Mac OS X 10.6.3

Also, the update now and update resources commands don't seem to do anything.

Just thought I would post this to let you know.

Thanks!

Posts 4662
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 8:27 AM

Austin

What resources are you expecting to be downloaded and indexed?

Tootle pip

Mike

Posts 4
Austin Lingerfelt | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 8:36 AM

All of the World Biblical Commentary set.

Posts 42
Jeffrey Hands | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 9:19 AM

I experienced the same thing under Alpha 19. I am also running Mac OS X 10.6.3

The download that I'm expecting is the R.C. Sproul  Exposition Collection. It already effectively downloaded itself to the Logos 4 that I have running in Windows XP under Parallels on my MacBook, but not with Logos 4 for Mac.

I am nonetheless really happy that the Mac version of Logos 4 is coming along. It's no comparison with the first version of Logos for Mac. Thanks for developing this!

Thanks

Posts 4
Austin Lingerfelt | Forum Activity | Replied: Sat, May 15 2010 9:45 AM

Jeffrey,

I agree.

 

Whenever I purchased products the downloads were working just fine until Alpha 19/19.1 so I think it is an issue with this version of the alpha.  I just wanted to let the Mac alpha team know.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS