Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 2 Followers

Posts 26
Dennis Toll | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 23 2019 6:49 PM

I am trying to open Schnabel's commentary on Acts in the Web App, running on the latest Chrome OS. But when I try to scroll, the screen goes blank. Looks like this: 

Anyone else notice this problem. It has not happened before, and my other resources seem to be working okay. 

Posts 26
Dennis Toll | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 23 2019 8:59 PM

So, now many other resources have the same problem. Did something change that is affecting how the text is displayed?

Posts 25855
Forum MVP
MJ. Smith | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 23 2019 9:38 PM

I got the error on  Themelios: Volume 38, No. 1, April 2013 but on hitting retry, it behaved correctly.

Orthodox Bishop Hilarion Alfeyev: "To be a theologian means to have experience of a personal encounter with God through prayer and worship."

Posts 2940
David Taylor Jr | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 4:57 AM

I get this regularly in Chrome as well.

Teacher, Ministry Leader, Student, Author, Husband

How to upload logs

Visit My Site: Reformed Truths

Posts 26
Dennis Toll | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 9:47 AM

This is all new to me, and I've used the Web App on my Chromebook for a long time. I have it on several resources now. Hitting retry fixes it once in a while, but only temporarily. Then the problem comes back and won't go away. Does anyone know if something is wrong on the Chrome side or the Web App side? Thanks for the help.

Posts 572
LogosEmployee
Alan Palmer (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 1:31 PM

Thanks for the report. We are looking into it.

Posts 26
Dennis Toll | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 1:42 PM

Thanks. Much appreciated. I just tried the Web App on Safari (12.0.2) on MacOS 10.14 and the problem occurred there too. The resource was the ZECNT Acts commentary by Schnabel. Some resources seem to work okay. But I also get the error with UBS4 w/Swanson greek NT on the MAC.

Dennis

Posts 85
LogosEmployee
Lawrence Rafferty | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 2:47 PM

The problem should be fixed now. If it doesn't resolve itself you may need to clear your browser cache. Let me know if that's the case. Sorry for the inconvenience, and thanks again for reporting this.

Posts 26
Dennis Toll | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 24 2019 3:43 PM

Thanks. Seems to be working now. Appreciate it.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS