[BUG]: Constant loop: Resources are ready to be added to your Library

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 1 Follower

Posts 659
Armin | Forum Activity | Posted: Sat, Feb 9 2019 9:34 AM

Hi,

I constantly get the message:

"Resources are ready to be added to your library. Updates will be added when the application is restarted". Even after 10 restarts, I keep getting this message. Here is the log:

https://www.dropbox.com/s/63dv1d0ds9mnhrz/LogosLogs.20190209-212949.zip?dl=0

Any ideas on how to fix this?

Thanks.

Armin

Posts 659
Armin | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 9 2019 9:40 AM

It is getting worse: Logos now crashes.

Here is a sample:

https://www.dropbox.com/s/f8jt7pba8i0w9du/LogosLogs.20190209-213816.zip?dl=0

Armin

Posts 388
George | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 9 2019 10:00 AM

Got that myself a few times.  I went into the Resources/Downloaded folder and deleted the resource in that folder.  I restarted Logos and got an Error message.  Restarted it one more time and everything was fine.

Posts 659
Armin | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 9 2019 10:02 AM

George:

Got that myself a few times.  I went into the Resources/Downloaded folder and deleted the resource in that folder.  I restarted Logos and got an Error message.  Restarted it one more time and everything was fine.

Do you use a Mac?

Posts 388
George | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 9 2019 10:03 AM

No.  Windows.

Posts 1885
LogosEmployee

Armin:
Logos now crashes.

This is unrelated to the other problem. It's a crash that's been fixed internally and should be available in an upcoming beta. There's not particular workaround, but it will likely not happen every time.

Posts 1885
LogosEmployee

This might be a corrupted file or something similar. I'd suggest deleting these files, then try starting the application again:

/Users/eberlein/Library/Application Support/Logos4/Data/d5641vkc.6jn/ResourceManager/Resources/PRSNLRCLCTNS.logos4

/Users/eberlein/Library/Application Support/Logos4/Data/d5641vkc.6jn/ResourceManager/Downloaded/LLS:PRSNLRCLCTNS/
Posts 659
Armin | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 9 2019 5:50 PM

Many thanks, Andrew. Deleting the directory did the trick. 

And yes, I was able to start Logos without crashing.

Thanks for getting me going again. When I could not get Logos to run, I suddenly realized how much I depend on Logos.

Posts 1885
LogosEmployee

Armin:
When I could not get Logos to run, I suddenly realized how much I depend on Logos.

This sounds like it's a risky decision to choose to use the beta.

Posts 659
Armin | Forum Activity | Replied: Sun, Feb 10 2019 7:54 AM

Andrew Batishko (Faithlife):

Armin:
When I could not get Logos to run, I suddenly realized how much I depend on Logos.

This sounds like it's a risky decision to choose to use the beta.

I am not a Pastor so no church congregation depends on me or on Logos running smoothly on my laptop.

But I suddenly realized how used I am to doing my personal devotions with Logos. I realized that it must have been years since I last did personal devotions with a physical book.

Page 1 of 1 (10 items) | RSS