Personal books bug /annoyance

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 411
George | Forum Activity | Posted: Thu, Mar 7 2019 9:25 AM

Here is the sequence.

1. Add the docx file and click the "Build book" button. The compilation works fine. Indexing is successful.

2. Close the book.

3. Edit the docx file for the same book and save the file.

4. Click "Build book".  Build failed with 2 errors.

[Info] Starting build for PBB:c9df8b89178f4595ae1c305ed6bcc342
[Error] Error while building book: Could not remove existing resource. Please close all other open panels and try again.
[Error] Exception: LDLS4.Panels.PersonalBookBuilderPanel.PersonalBookBuilderException: Could not remove existing resource. Please close all other open panels and try again.
   at LDLS4.Panels.PersonalBookBuilderPanel.PersonalBookConverter.<CreatePersonalBookWork>d__2.MoveNext()
   at Libronix.Utility.Threading.AsyncWorkerTask`1.EnumMoveNext()
   at Libronix.Utility.Threading.AsyncWorkerTask`1.EnumMoveNextWithCatch()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
   at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   at Libronix.Utility.Threading.AsyncWorkItem.Verify()
   at LDLS4.Panels.PersonalBookBuilderPanel.PersonalBookViewModel.<CreatePersonalBookWork>d__137.MoveNext()

It happens to me every time. The only way to fix it, is to shut down Logos and then restart it, or shut down Logos, delete the personal book and restart Logos.

The issue doesn't have anything to do with the docx file. The same thing happens if you select an old personal book click "build book", let it finish the compilation process and indexing, close the book and wait 30 seconds and then click on "Build book" again.

Does someone else see this or is it just me?

Posts 1627
SteveF | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 7 2019 12:04 PM

George:
Does someone else see this or is it just me?

It is NOT "just you"

This has been around fora long time ... BUT it appears to be intermitent.

But AFAIK it cannot really be predicted

The following thread has the same issue. It is found in the "General" Forum

https://community.logos.com/forums/t/179632.aspx 

Sorry

[long time PBB'er]

Regards, SteveF

Posts 411
George | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 7 2019 12:40 PM

SteveF:
BUT it appears to be intermitent

In my experience in was intermittent in Logos 7.  It happens every time in Logos 8.

Posts 1627
SteveF | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 7 2019 12:55 PM

George:
It happens every time in Logos 8.

Yes. Agreed. I did not mean to dismiss that concern. 

Regards, SteveF

Posts 7919
LogosEmployee

This should be fixed (on Windows*) in Logos 8.4.

* Further work is needed to make sure this is also fixed on macOS.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS