BUG: Passage text missing in results with NT use of OT tool. WIN 8.4 Beta 1 (8.4.0.0007)

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 749
Tim Hensler | Forum Activity | Posted: Sun, Mar 17 2019 6:43 PM

When I run the NT use of OT tool (with ESV or NASB) selecting only the Book (NT) > Hebrews, I only see the NT text, not the OT text when sorting by "New Testament".  If I sort by "Source", I get text for both NT and OT.

Examples and Logs attached.

4863.NT use of OT.zip

P.S. Can you add a column that indicates the Type of relationship between the NT and OT passage?  Would be very helpful on a general search like this one, otherwise I have to run separate searches by each type and somehow combine the results.  An analytical view with summary of the number of hits by type and other stats would be nice too.  An export/Print option, including DOCX and XLSX outputs would be great.

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Posts 21872
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 18 2019 12:29 AM

Tim Hensler:
When I run the NT use of OT tool (with ESV or NASB) selecting only the Book (NT) > Hebrews, I only see the NT text, not the OT text when sorting by "New Testament".

I can't reproduce this using Logos 8.4 beta 1 on Windows 10 which I see is what you are using as well.

Posts 749
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 18 2019 3:28 AM

Thank you for testing this Graham.  This problem seems to have similar symptoms (not displaying results, not experienced by all users) as my Morphology Chart problem posted at https://community.logos.com/forums/t/179539.aspx.  

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Posts 422
Lewis Harper | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 18 2019 4:16 AM

Tim,

I can confirm the missing text on macOS Mojave

Posts 7983
LogosEmployee

This is a known bug in this interactive: https://community.logos.com/forums/t/134124.aspx

This was brought up recently in a thread where Phil asked for the most important bugs to fix, so I hope it will get more attention soon: https://community.logos.com/forums/p/180147/1040627.aspx#1040627

Posts 749
Tim Hensler | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 18 2019 10:04 PM

Thank you Bradley and Phil. 

HP Pavilion Laptop PC; Windows 10 Home (64bit); i7-8565U @ 1.80GHz, 1.99GHZ ; 16GB of memory
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tablet; Android v8.1; Wi-Fi only; 16GB of storage; 32GB SD card.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS