HELP!!! logos not coming up at all

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 1145
William | Forum Activity | Posted: Sat, Jun 19 2010 10:25 PM | Locked

Ok

I am trying to turn on Logos.  Just as soon as I hear the starting music for its opening it says that it has to close....

I have clicked on while holding the cntrl key and touched work offline....same problems....

I will try once again with checkmarking the homepage thing then I will try to get the logs.  Ok i can get it to open with/out the homepage.  If I click on the homepage that is the problem...

What do I need to delete to have the homepage functionality to start again?

Do you need logs?

 7288.Logos4.zip

 

Posts 24955
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 20 2010 5:07 AM | Locked

Delete the contents of  C:\Users\William\AppData\Local\Logos4\Data\0gwqw1ac.a0n\HomePage

Dave
===

Windows & Android

Posts 1145
William | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 20 2010 10:10 AM | Locked

Dave Hooton:

Delete the contents of  C:\Users\William\AppData\Local\Logos4\Data\0gwqw1ac.a0n\HomePage

 

Done not helping.

2746.Logos4Crash.zip

Posts 24955
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Jun 20 2010 4:05 PM | Locked

William Bingham:
Done not helping.

I'll create a wiki report for the developers. Just don't use the Home Page for now.

 

EDIT: for future, note that this should have been reported in the PC Beta Forum!

Dave
===

Windows & Android

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Mon, Jun 21 2010 8:26 AM | Locked

I recently experienced the same crash--no solution yet. I added your log to the case.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS