No Search results with NIrV when using a search template

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 18
Oliver Herrmann | Forum Activity | Posted: Fri, Nov 22 2019 8:02 AM

Hello everybody,

I am performing a search using a template. With the ESV i get the proper results, but not with the NIrV. I already reindexed the NIrV. I would be very happy if someone can help me:

Peace & Blessings

Oliver

Posts 5231
Forum MVP
Mike Binks | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2019 8:41 AM

Oliver Herrmann:
I would be very happy if someone can help me:

Sorry Oliver I can't help but can confirm the same thing happens using the Logos Beta 2 and the latest version of macOS.

tootle pip

Mike

How to get logs and post them. (now tagging post-apocalyptic fiction as current affairs)

Posts 18
Oliver Herrmann | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2019 8:45 AM

Thanks, Mike. At least it is not a specific issue with me Smile

Posts 24504
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2019 10:21 AM

Searching for <Person ...> - and other things - require a resource to have a reverse interlinear - and the NIrV doesn't which is why you aren't getting any results.

Posts 3400
LogosEmployee
Philana R. Crouch | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2019 10:25 AM

The NIrV does not have the tagging or even a Reverse Interlinear to search for data like that. You could search in another translation like the ESV or NIV and add the NIrV to display next to it by using the Add Version box.

Posts 18
Oliver Herrmann | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 22 2019 10:46 AM

So it works as designed. Thanks for your feedback.

God bless you

Page 1 of 1 (6 items) | RSS