My Logos is not syncing

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 1 Follower

Posts 60
DrGregWaddell | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 27 2020 1:48 PM

Was wondering if someone could help me out.

I am running Logos 8, version 8.12.0.0017 for Mac.
I am running in on a late 2012 iMac with macOS Catalina v. 10.15.4 installed.

For about a week now, my Logos has not been able to sync. I receive no error messages. The only way I know it is not syncing is that the red exclamation mark keeps appearing on top of the sync icon button.

Here is a link to my Activity Log.

https://1drv.ms/u/s!AmEebA0EVgzsj79eR5gF4-R5faSfwg?e=9O6L2C

There is nothing I can think of that I am doing differently. Nor is there anything I can identify as provoking this behavior. And it does it all the time. 

Thanks

Posts 25584
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 27 2020 2:56 PM

Your Workflows are not syncing, so I suggest you rename the folder

/Users/gregorywaddell/Library/Application Support/Logos4/Documents/abvk29f8.sag/Workflows

and restart Logos e.g.rename it Workflows-2

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 60
DrGregWaddell | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 27 2020 6:21 PM

Did that. But the problem remains.

Posts 25584
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 28 2020 4:56 PM

Perhaps a recent change is responsible. Try to undo some recent changes on a Workflow (or delete the most recent Custom or Started Workflow after writing down its details).

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 60
DrGregWaddell | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 28 2020 6:24 PM

I did recently try a sermon prep workflow. Didn't like it and reverted back to the system I am have honed over 40 years of preaching. 

I went in to try and find that workflow and I don't know where to look. When I click the Workflow tool, it pulls up a new workflow. And evidently that stays in the stystem because now I'm on "Untitled Workflow (3)."

Where do I find these workflows and how can I delete them?

Greg

Posts 60
DrGregWaddell | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 29 2020 6:38 AM

Never mind. I found it!

Posts 60
DrGregWaddell | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 29 2020 6:50 AM

Deleted all custom workflows. Problem continues.

Posts 25584
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sun, Mar 29 2020 2:24 PM

DrGregWaddell:

Deleted all custom workflows. Problem continues.

Please upload new logs (use the paper-clip icon)

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 25584
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Mar 30 2020 11:49 AM

There is a download Workflow error, and I think you should contact Customer Support for further diagnosis. You should point them to this post with its logs.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (10 items) | RSS