Bug: Spanish courses do not show in Courses tool

Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 1 Follower

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Posted: Mon, May 11 2020 4:53 PM

Hello,

I have several Spanish language courses that do not show up in the courses tool. I can't search for them in the tool, though they are in my library.

These include EL101,102,103, and 104 and IB100 and 103. My English language courses are viewable.

I'm unable to find them in the courses tool and ma unable to track my progress.

Is this a wider problem, or something only I am facing?

Thank you for the help!

WR82

Posts 7066
DAL | Forum Activity | Replied: Mon, May 11 2020 5:05 PM

Mine show in the courses section of the mobile app.  I’d have to check my laptop to see if they show there.

DAL

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Mon, May 11 2020 7:16 PM

Hey DAL, thanks for the reply.

The mobile version allows me to see the courses, but the desktop version does not show these resources as being in my library. I'd like to track my progress and use the Spanish courses in the course tool.

Neither choosing Spanish or English language in preferences changes anything for me with this issue.

Thanks!

Nick

Posts 1226
LogosEmployee
Kyle G. Anderson | Forum Activity | Replied: Tue, May 12 2020 7:38 AM

We'll take a look.

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Tue, May 12 2020 7:40 AM

Kyle! Wow, that was very quick.. You all do a great job helping us.  Thanks for your care and assistance!

WR82

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Wed, May 13 2020 4:50 PM

Hey Kyle,  any progress on this question?  Thanks!

Posts 1226
LogosEmployee
Kyle G. Anderson | Forum Activity | Replied: Thu, May 14 2020 7:15 AM

WR82:

Hey Kyle,  any progress on this question?  Thanks!

Sorry, no. I'm still trying to pin down the issue. I can replicate it on my end.

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Wed, May 20 2020 6:46 AM

Kyle, thanks for taking a look at this. Any update on the progress?

Thank you!  WR82

Posts 1226
LogosEmployee
Kyle G. Anderson | Forum Activity | Replied: Thu, May 21 2020 3:24 PM

We're still working on this. There's some bugs that are preventing them from working as they should.

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Fri, May 22 2020 6:44 PM

Kyle, thanks for working on this. By way of feedback on the progress: I am still not able to see IB100 in the courses tool. However, I am happy to report that, as of this afternoon, I am able to see IB103 snd EL101,102,103, and 104 in the courses tool.

Again, I hope the info helps and I am grateful for your help in getting these working in the courses tool.

Posts 1007
Juan Gabriel | Forum Activity | Replied: Fri, May 22 2020 6:54 PM

Excelente!!! 🥳😲🤪🥳

Posts 72
WR82 | Forum Activity | Replied: Wed, May 27 2020 6:52 AM

Happy Wednesday, how is the progress on getting IB100 to work in the courses tool?

Thank you!

Page 1 of 1 (12 items) | RSS