Logos 9 crashing in Docs/ Groups and Public, and partial resolution

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 3
Ray Strebler | Forum Activity | Posted: Wed, Oct 28 2020 3:25 PM

I had no problems with Logos 9 until earlier when it started crashing every time I went to Docs and chose Groups or Public. I tried the same old things, updated Windows, rebooted, etc. and nothing. Then I saw another post about crashes and someone mentioned dark mode- although I don't think it was mentioned as a cause of crashes. I don't remember. I did turn off dark mode just to be sure, and that did it! I like dark mode, and tried unsuccessfully in the past to make myself a custom dark theme, but I can live with light mode a while longer until that is hopefully resolved. I just wanted to bring that up in case anyone has this or similar problems.

Posts 19430
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 28 2020 3:35 PM

Ray Strebler:
I had no problems with Logos 9 until earlier when it started crashing every time I went to Docs and chose Groups or Public.

Welcome Big Smile

Does Groups or Public crash repeat using Logos 9 SR-2 (9.0.0.00181) that was released about 2 hours ago ?

Keep Smiling Smile

Posts 3
Ray Strebler | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 28 2020 3:42 PM

Hey, thanks! Apparently it was not dark mode after all! It is working now. I do remember now I specifically waited for something to finish downloading before restarting in light mode.

Posts 234
cshover8669 | Forum Activity | Replied: Wed, Oct 28 2020 4:38 PM

Works fine now. Thanks much for the quick fix. Carla

Page 1 of 1 (4 items) | RSS