Bug: Freeze responding to external link

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 0 Followers

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Posted: Wed, Jan 12 2011 8:46 AM | Locked

Created a link in MacJournal to logosres:as-ss-17;art=12;off=11301 (One of Spurgeon's Sermons). With L4 Mac operational, received no response from clicking link. This has worked for other resources.

Quit L4 Mac and clicked the link in MacJournal. L4 hung somewhere in the startup process.

7268.LogosLogs Jack Caviness 20110112-114251.gz

With L4 Mac not running clicked a link in MacJournal (logosres:fndpntcthlg;ref=Page.p_73;off=1876 ). The application started normally, opened the target resource and scrolled to the linked spot.

BTW: the original link (logosres:as-ss-17;art=12;off=11301 ) worked when I pasted it into the command bar of L4 Win.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 12 2011 1:41 PM | Locked

It appears that links to resources without a reference box will not work. I'll let Mac developers know.

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 12 2011 3:37 PM | Locked

Melissa Snyder:
It appears that links to resources without a reference box will not work.

I did not notice that difference between resources. Good catch.

When I pasted the reference into the command bar, the resources opened to the correct location in both Mac & Windows. I have no way to check the link from an external source in Windows.

Melissa Snyder:
I'll let Mac developers know.

Thank you.

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 12 2011 3:50 PM | Locked

This will be fixed in the next beta.

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 12 2011 3:51 PM | Locked

Melissa Snyder:

This will be fixed in the next beta.

Good News! Thank You.

Page 1 of 1 (5 items) | RSS