Page 1 of 1 (13 items)
This post has 12 Replies | 0 Followers

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Posted: Fri, Jan 21 2011 12:49 AM | Locked

This download is massive! … and weird! 

14689% of 2.03 GB … and counting …!!

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 462
Anon | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 1:02 AM | Locked

Alan Macgregor:

This download is massive! … and weird! 

14689% of 2.03 GB … and counting …!!

Wow! Alan you must be special.  Cool  Maybe for iPad owners only? Stick out tongue

Seriously, my download was a normal one.  Hope yours will turn out okay.

Lauren

 

OS X 10.14.6  |  Logos 8.8 

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 2:02 AM | Locked

Still downloading!

Will it never end?

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 2692
DominicM | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 2:15 AM | Locked

Heard Internet running slow in Scotland today Stick out tongue, I guess you have the WHOLE pipe..

Never Deprive Anyone of Hope.. It Might Be ALL They Have

Posts 394
Fernando A Gonzalez | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 4:36 AM | Locked

Alan, 

Mine is strange too, actually I even got a "double downloader".    

After I installed the new Beta it started to download (the icon on the right).  Then I had to quit Logos (normal quit)  and later started the app and the "Downloader" started a new download icon (the one on the left).

Blessings,  Fernando

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 5:15 AM | Locked

The saga continues … 4 1/2 hours and counting …

What do I do?

Cancel? Close app? Reboot computer? Leave it running?

He-e-e-e-e-e-e-e-lp!

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 10545
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 6:12 AM | Locked

Alan Macgregor:

What do I do?

Cancel? Close app? Reboot computer? Leave it running?

If it were me, I would probably try quitting L4 and restart. If that did not work, I would probably try rebooting.

Posts 394
Fernando A Gonzalez | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 6:22 AM | Locked

Restarting L4 does not work, but restarting the Mac (rebooting) seems to have fixed my problem...

Fernando

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 6:24 AM | Locked

Plucked up my courage.

 

  • Closed Logos.
  • Cancelled the download.
  • Restarted Logos.

 

It is now indexing, so download must have worked. My guess is that it was just downloading, over and over again.

Confused

 

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 7:17 AM | Locked

I've filed a bug report. You're Indexer logs were probably overwritten after restarting Logos 4, but you might save the logs in case devs request them.

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 7:36 AM | Locked

Here are my logs. BTW still indexing!

4113.LogosLogs Alan Macgregor 20110121-153417.gz

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Posts 1861
LogosEmployee
Tom Philpot (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 21 2011 5:20 PM | Locked

So, just before walking out the door for the weekend, I was able to reproduce this bug. I'll take a look at it next week when I get back into the office.

Mobile Development Team Lead

Posts 1874
Alan Macgregor | Forum Activity | Replied: Sat, Jan 22 2011 3:49 AM | Locked

Tom

Enjoy your weekend.

BTW Logos finished indexing some hours later and seems to be working fine.

Every blessing

Alan

iMac Retina 5K, 27": 4GHz; 16GB RAM;MacOS 10.12.2; 1TB FD; Logos 7

MacBook Air 13.3": 1.8GHz; 4GB RAM; MacOS 10.12.2; 256GB SSD; Logos 7

iPad Pro 32GB WiFi iOS 10.2

iPhone 5s 32GB iOS 10.2

Page 1 of 1 (13 items) | RSS