Bug: Logos 4.2a Beta 6 Visual Filters

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 349
Frank Fenby | Forum Activity | Posted: Sat, Feb 12 2011 5:19 PM | Locked

If you are building a visual filter and also editing the highlighting to be applied, previously set highlighting is removed from the filter. See the video. (Sorry to cell phone ring near the end.Embarrassed

3326.Visual filter bug.mp4

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Fri, Feb 18 2011 7:33 AM | Locked

Frank ~  Thanks for the video. We will look into this.

Edit:  I was able to reproduce the problem using the steps in your video and have reported it to development.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Thu, Mar 10 2011 2:28 PM | Locked

Confirmed bug exists in Logos 4.2a SR-2 (4.21.5.0905) - edit style Infinitive - Mood then previously chosen formatting disappeared:

Learned to edit highlighting styles first, then choose formatting.  Wiki has link to full size completed image (added example to wiki page)

Keep Smiling Smile

Posts 4077
Melissa Snyder | Forum Activity | Replied: Wed, Sep 7 2011 1:16 PM | Locked

This will be fixed in version 4.5, which may be available for beta testing in the next couple of weeks.

Posts 349
Frank Fenby | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 8 2011 4:53 PM | Locked

Great!

Thanks.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Thu, Sep 8 2011 9:14 PM | Locked

Looking forward to Logos 4.5 Beta testing in two to few weeks.

While creating a new visual filter in Logos 4.3 SR-2 on Windows, changed color in highlighting so all edit styles disappeared in visual filter.

Keep Smiling Smile

Page 1 of 1 (6 items) | RSS