BUG: Beta 7 - Parallel Resource Thumbnails not updated

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 2 Followers

Posts 46
Andy Anglea | Forum Activity | Posted: Sat, Feb 19 2011 5:15 PM | Locked

When I navigate between parallel resources (either by using Cmd + arrow or the Parallel resource dropdown) the thumbnail in the top left corner remains the same as the previous resource.

For example, if I open the ESV from the library the resource displays the ESV cover thumbnail in the top left corner of the pane. But if I then use the parallel resource dropdown to select the NASB, the text changes to the NASB, but the thumbnail image is still the ESV's. See below image.

If I then select, say, the NLT from the parallel resource dropdown, it still shows the ESV cover. The only way to get the NLT cover is to move the resource to another pane and move it back. This happens with both Bibles and commentaries

I've attached a log as well, but I'm not seeing anything in it that looks suspicious. I'm pretty sure this worked in previous betas...

7343.logNoThumbnail.txt

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 19 2011 6:47 PM | Locked

I can confirm this bug in Beta 7. I have not noticed this in any previous release.

Posts 702
JH | Forum Activity | Replied: Sat, Feb 19 2011 7:56 PM | Locked

This has been happening since the last beta and has already gotten the attention of the Logos development team:

http://community.logos.com/forums/t/29473.aspx

 

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sun, Feb 20 2011 3:03 AM | Locked

JH:
This has been happening since the last beta and has already gotten the attention of the Logos development team:

I had missed that thread. Thanks for the update.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS