Page 1 of 2 (24 items) 1 2 Next >
This post has 23 Replies | 1 Follower

Posts 206
Aaron Knotts | Forum Activity | Posted: Wed, Mar 16 2011 2:25 AM

Does anyone have any issues with replying to posts in the forum on their iPad?

I have found that it works perfectly sometimes, and yet at others when I have hit reply, it wont let me bring the keyboard up in the body of the reply message in order to type anything.

Curious if anyone else has experienced the same?

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015), 2.5 GHz Intel Core i7

16 GB 1600 MHz DDR3, AMD Radeon R9 M370X 2048 MB

 

 

Posts 21926
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 16 2011 2:48 AM

Hi Aaron

I don't have an iPad but I have seen discussions where people seem to be having similar problems.

Please see http://community.logos.com/forums/p/23438/174656.aspx and http://community.logos.com/forums/p/21066/157891.aspx for some examples

Graham

Posts 206
Aaron Knotts | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 16 2011 2:54 AM

Thanks for the links. I'll have to give the html button a try.

blessings

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015), 2.5 GHz Intel Core i7

16 GB 1600 MHz DDR3, AMD Radeon R9 M370X 2048 MB

 

 

Posts 273
Rev. Kelly Todd | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 16 2011 7:23 AM

yes, Aaron, this has been going on now for 2-3 weeks now.  There have been many times that I can not post for more than 10 hours... and I just quit.  other times it is just slow... right now, it seems to be fine.

Posts 206
Aaron Knotts | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2011 1:37 AM

Kelly Todd:

yes, Aaron, this has been going on now for 2-3 weeks now.  There have been many times that I can not post for more than 10 hours... and I just quit.  other times it is just slow... right now, it seems to be fine.

Hi Kelly,

still a no go for me. I now review the forum on the iPad, and then try to recall which threads I'd like to comment on and do so on the Mac when I go home.
Hopefully it will change in future updates
<>< 

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015), 2.5 GHz Intel Core i7

16 GB 1600 MHz DDR3, AMD Radeon R9 M370X 2048 MB

 

 

Posts 273
Rev. Kelly Todd | Forum Activity | Replied: Fri, Mar 18 2011 8:30 AM

I agree Aaron, this is getting a bit old!

Posts 27682
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Mon, May 16 2011 5:18 PM

I could not post to the Forums from my iPad today.

Justin

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 1674
Paul N | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 1:44 AM

I'm having the same trouble still as well.  At first I thought it was just my fat fingers...  Is this something that can be fixed?

Posts 1674
Paul N | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 1:49 AM

Ok posting now from the HTML editor; I guess this is better than nothing. The only trouble is that it opens a new webpage on the iPad. I guess there are reasons for this too?

Posts 1680
Jerry M | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 3:42 AM
I am using an app called forums to read the forums and post on on the iPad. It is free and seems to work well.

"For the kingdom of God does not consist in words but in power"      Wiki Table of Contents

Posts 273
Rev. Kelly Todd | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 5:45 AM

I got this app, but I guess I am app challenged as I cant find a way to search for the logos forums... any hints?  thank you, 

Posts 1680
Jerry M | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 6:02 AM

Rev. Kelly Todd:

I got this app, but I guess I am app challenged as I cant find a way to search for the logos forums... any hints?  thank you, 

It has been a while since I did this, but there is a plus sign in the upper right corner.  Tap that and add Logos Bible Software to the name and http://community.logos.com/forums/TopicsActive.aspx?ForumID=      to the URL and tap save.  I can't remember if there were steps before that or not.  Hope this helps.  The program may have added the URL automatically.  Once I do something instinctively, I soon forget what I did! :-) 

 

"For the kingdom of God does not consist in words but in power"      Wiki Table of Contents

Posts 273
Rev. Kelly Todd | Forum Activity | Replied: Thu, Jul 14 2011 8:32 PM

thank you Very much Jerry, I now have found that I had a different app, so now I need to get this one... I understand that you have it working, but I also see that many are saying that the app crashes a lot... do you find this to be true?

Posts 184
lostlogik | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 12:04 AM

Must admit, I've never really thought the few extra "steps" needed to post to the forums with Safari on an iPad so intrusive to warrant spending money on a dedicated forum reader. Ok, so I'm a hard up, money pinching, soon to be student again without two brass farthings to rub together but is the HTML route really that onerous?

 

I think I'd find an app to view forums more of a chore, as then I can't simply browse the web, like I can if running Safari. I'd have to come our of one app and into another. I did try TapTalk (?) on some other forums but dumped it and find Safari so much easier, though I do get a bit fed up with the number of websites now popping up windows telling me they have TapTalk enabled and wouldn't it be better for me to use it. No! Let me just casual surf ;)

and yes, this was posted (and edited) on my iPad.

Posts 2736
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 2:07 AM

The only thing I see as a complication with using the HTML editor in Safari on my iPad is the absence of emoticons support.

Bohuslav

Posts 184
lostlogik | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 5:41 AM

Bohuslav Wojnar:

The only thing I see as a complication with using the HTML editor in Safari on my iPad is the absence of emoticons support.

Only the flashy ones. You can still use the good old ASCII ones :-)

 

Posts 2736
Bohuslav Wojnar | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 6:20 AM

You are right :-O

Bohuslav

Posts 1341
PL | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 9:59 AM

How do you put in line breaks when using the "HTML" option?

I find that multiple lines are stringed together when returning from the HTML window, unless I manually put in <BR> for line breaks (and <BR> is a pain to type on an iPad).  Is there an easier way?

Thanks,

Peter

Posts 184
lostlogik | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 10:36 AM

Peter Li:

How do you put in line breaks when using the "HTML" option?

I find that multiple lines are stringed together when returning from the HTML window, unless I manually put in <BR> for line breaks (and <BR> is a pain to type on an iPad).  Is there an easier way?

Thanks,

Peter

There isn't an easier way. You're in an HTML editor and that needs the codes to format.

I know what you mean about typing the BR code though, or /P. It is a bit of a chore on an iPad, as one needs to flip between the .?123 key and the #+= key.

 

Posts 1341
PL | Forum Activity | Replied: Fri, Jul 15 2011 12:14 PM
Found a slightly easier way:

Use the <pre> tag, and it will preserve the line breaks.

But you have to be careful with the < and > symbols.

Hope this helps.

Peter
Page 1 of 2 (24 items) 1 2 Next > | RSS