Passage guide crashes program

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 47
SamK | Forum Activity | Posted: Wed, Mar 30 2011 6:50 AM

Anyone have an answer to why “passage guide” crashes the logos4 program?

I have rebooted the computer to see if that would set things right.

But each time I go into the “passage guide” and type in a passage to run, I get a message that Logos4 shut down.

Below are the details:

 

Problem Event Name:                          CLR20r3

  Problem Signature 01:                       logos4.exe

  Problem Signature 02:                       4.21.5.932

  Problem Signature 03:                       4d89166a

  Problem Signature 04:                       Logos4

  Problem Signature 05:                       4.21.5.932

  Problem Signature 06:                       4d89166a

  Problem Signature 07:                       5749

  Problem Signature 08:                       0

  Problem Signature 09:                       System.NullReferenceException

  OS Version:                                          6.1.7601.2.1.0.256.48

  Locale ID:                                             1033

 

 

Posts 24270
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 30 2011 7:03 AM

Hi Sam

Sorry to hear you are having problems.

Does this happen with any passage you type in the Passage Guide?

Can you post diagnostic logs as per http://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging?

Thanks, Graham

Posts 4768
RIP
Fred Chapman | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 30 2011 7:32 AM

When you post the logs please provide information regarding the specific steps you are taking; what else is open; etc.

Posts 47
SamK | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 30 2011 8:13 AM

I found out from Logos that there was a corrupt file in “documents.”  What the level 2 tech guy did was to delete “documents” under “logos4” and then restart the program. It solved the problem. Now I am waiting for Logos to rebuild the file.  

Thanks for your concern.

 

Posts 24270
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Wed, Mar 30 2011 8:19 AM

Sam

Glad you are in the process of getting things working again, and thanks for posting back the update.

Graham

Posts 1
Vu Minh Ha | Forum Activity | Replied: Sat, Apr 9 2011 10:11 AM

Hi Sam,

I ran into the same problem. I removed the Documents directory, and logos4 synchronized with the server again.  Afterward, I tried again but the program still crashed.  Did this work for you? Thanks.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS