Page 1 of 1 (7 items)
This post has 6 Replies | 1 Follower

Posts 239
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Posted: Tue, Apr 5 2011 1:21 PM

Hello.

I have reinstalled L3 in my computer. I have L3 3.0g, I have run all auto updates files that I could find, I have activated my license, and everything that I could think of, however, the Syntax Search option is not listed in the Search menu. I have Scholars Gold, I have used Syntax Search before, I just don't know what is missing in my installation so that I don't have the syntax search. 

I have AF phrase marker analysis as well, the resources are here in my Library.

If anyone have an idea about what could be wrong please let me know.

Blessings,

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 21633
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 5 2011 1:51 PM

Hi Nielsen

This looks similar to what was discussed in http://community.logos.com/forums/p/31647/235506.aspx - particularly towards the bottom of the thread.

Did you originally have an older version of L3?

Graham

Posts 5337
Kevin Becker | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 5 2011 2:11 PM

Have you run this update script?

http://www.logos.com/media/update/LogosAddinsAutoUpdate.lbxupd

Posts 239
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 5 2011 2:47 PM

Dears Graham,  and Kevin

Thanks for taking the time to answer my post.

 

Graham: 

Thanks for the link I will have a look into it.

The first Libronix I purchased was already version 3, it was in 2007. I have always updated it.

 

Kevin:

I have run this update script already. I though it would solve the problem but it did not.

Any other idea about what can be done?

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 239
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Replied: Wed, Apr 6 2011 12:16 PM

Hello all,

I called the Support Service at Logos and they solved the problem.

I had to run the following update to have the syntax features restored to my Libronix.

http://www.logos.com/media/update/30gSeriesXAutoUpdate.lbxupd

 

Thank you very much for you willingness to help.

Blessings,

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Posts 96
Ruben Gomez | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 12 2011 2:33 AM

Hi Nielsen,

I had the exact same problem when I reinstalled Logos 3 yesterday, but managed to solve it thanks to your post.

Thank you!

 

Rubén Gómez

Posts 239
Nielsen Tomazini | Forum Activity | Replied: Tue, Apr 12 2011 5:42 AM

Dear Ruben,

I am glad to hear that. It looks like that moments when the Lord allow you to face some struggles so that later you can help other overcome the same problem. Smile

Blessings,

 

www.aprendalogos.com 
Youtube: AprendaLogos

Page 1 of 1 (7 items) | RSS