Problem with "Records in the life of Jesus"

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 1 Follower

Posts 386
Clinton Thomas | Forum Activity | Posted: Wed, Nov 4 2009 9:00 PM

I just watched the vido on Gospel Parallels with Sync tab and opened the resource "Records of the Life of Jesus". I am not showing the dropdown to choose the bible version and the display is mostly blank. The other Harmony type resources such as Harmony of the Gospels seem to work but this one looks like:

 

This does not seem right. Any help?

Posts 1690
LogosEmployee
Bob Pritchett | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 4 2009 9:32 PM

Apparently this resource escaped with a bug; it's missing the "trait" that marks it as needing Bible text inserted. The other parallels seem okay, and I've reported this one for repair. When it's fixed, Logos 4 will automatically download it.

Posts 386
Clinton Thomas | Forum Activity | Replied: Wed, Nov 4 2009 9:36 PM

Thanks.

Posts 7943
LogosEmployee

Clinton Thomas:

This does not seem right. Any help?

Please click the (i) in top right of the resource pane and let us know the version displayed under "Support Info".

Posts 114
Kenneth Morris | Forum Activity | Replied: Thu, Nov 5 2009 2:04 AM

Bradley Grainger:

Clinton Thomas:

This does not seem right. Any help?

Please click the (i) in top right of the resource pane and let us know the version displayed under "Support Info".

Mine does the same thing.

LLS:RECLIFEJESUS2009-10-26T20:08:23Z

Mac Pro 13 Retina 8GB, 256 flash 

Posts 386
Clinton Thomas | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 6 2009 8:37 PM

Hi

Sorry for the delay, I missed the question, but mine is the same as Kenneth's.

Kenneth Morris:
LLS:RECLIFEJESUS2009-10-26T20:08:23Z

Regards,

Clinton

 

 

Posts 200
Dudley C Rose | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 20 2009 1:55 PM

This was working fine for me, but now the problem seems to be back, at least on this computer.

LLS:RECLIFEJESUS
2009-10-26T20:08:23Z
RECLIFEJESUS.logos4

Dudley

Posts 5610
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Fri, Nov 20 2009 2:05 PM

DudleyCRose:

This was working fine for me, but now the problem seems to be back, at least on this computer.

LLS:RECLIFEJESUS
2009-10-26T20:08:23Z
RECLIFEJESUS.logos4

Dudley

AHH! They broke it again! Surprise

Same problem here.  Same resource info.

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 5610
Todd Phillips | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 3 2009 9:40 PM

This is still broken.  Hope somebody from Logos notices. (not that I use the resource much)

Wiki Links: Enabling Logging / Detailed Search Help - MacBook Pro (2014), ThinkPad E570

Posts 131
Joel | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 3 2009 11:16 PM

I hope so too. I've been going back and fourth with the tech people about it for some time now. Can anyone from Logos comment?

Page 1 of 1 (10 items) | RSS