Bug: Syntax Search "matching skips levels" not displaying properly in UI

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 620
Jonathan | Forum Activity | Posted: Mon, Feb 13 2012 5:41 PM | Locked

When I select "matching skips levels" in a syntax search the line should display as dotted (as it would on a Windows machine), but this does not occur on the Mac side of things. See screenshot below.

Syntax Searching Group | Michigan Logos Users | L5 FAQ | OSX 10.10 | 2.4 GHz i5 | 8 GB Ram

Posts 620
Jonathan | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 21 2012 1:41 PM | Locked

Jonathan:

When I select "matching skips levels" in a syntax search the line should display as dotted (as it would on a Windows machine), but this does not occur on the Mac side of things. See screenshot below.

This is still an issue in the latest RC.

Syntax Searching Group | Michigan Logos Users | L5 FAQ | OSX 10.10 | 2.4 GHz i5 | 8 GB Ram

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 21 2012 4:02 PM | Locked

Jonathan:
This is still an issue in the latest RC.

Can replicate lack of dotted line in Syntax Search using Logos 4.5a RC 1.

Keep Smiling Smile

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Thu, Feb 23 2012 12:54 PM | Locked

I will report the issue to Development.  Thanks!

Posts 303
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Tue, Mar 13 2012 1:13 PM | Locked

This should be fixed in the next beta.

Mac Developer
Faithlife

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Sat, May 5 2012 2:09 PM | Locked

Thanks: using Logos 4.5b (4.52.0.2176) can confirm dotted line appears for matching skip levels.

Keep Smiling Smile

Page 1 of 1 (6 items) | RSS