Problem? Warning in indexer log - Can't load article

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 1 Follower

Posts 349
Frank Fenby | Forum Activity | Posted: Sat, Mar 3 2012 9:56 AM

I did the complete index rebuild as recommended to correct the problem with the Dictionary of Latin Form initial download. I looked in Logos4indexer.log file and found it full of warning .

Is this a problem? What causes these warnings?

1401.Logos4IndexerError.zip

Posts 1649
Room4more | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 3 2012 10:19 AM

I had to do the "Rebuild Library Index" twice to get things smoothed over...So maybe later this evening, or at a more convient time you could do it a second time...Just a thought.

DISCLAIMER: What you do on YOUR computer is your doing.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 3 2012 10:20 AM

Frank Fenby:
What causes these warnings?

One warning is caused by a resource having a link to another resource, which is not in your Logos library so "can't load article".

Frank Fenby:
Is this a problem?

Suspect warnings are not a problem; many of them look familiar (have seen them in my own logs).

Keep Smiling Smile

Posts 27414
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 3 2012 2:34 PM

Frank Fenby:
I looked in Logos4indexer.log file and found it full of warning .

If we found one of the "invalid references" we would log it as a typo, otherwise they do not cause problems.

Dave
===

Windows 11 & Android 8

Page 1 of 1 (4 items) | RSS