Bug: Esv not working properly

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 0 Followers

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Posted: Wed, Aug 15 2012 7:52 PM

I cannot select the entire word. See picture.

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 15 2012 7:55 PM

Closed the software and restarted, still no difference.

Will reboot and see if that makes the difference.

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 15 2012 8:00 PM

No difference after rebooting. Had this problem before, then it mysteriously disappeared. Other versions are working properly.

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 15 2012 8:11 PM

Do you happen to be indexing?

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 15 2012 8:36 PM

Tonya J Ross:

Do you happen to be indexing?

No.

 

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Posts 8985
LogosEmployee
Bradley Grainger (Faithlife) | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 15 2012 10:59 PM

I can reproduce this when the "Bible Text Only" visual filter is enabled, and have filed a bug.

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 16 2012 4:51 AM

Thanks Bradley.

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Posts 1432
Tonya J Ross | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 22 2012 5:42 PM

This issue should be fixed in 4.6 Beta 5.

Posts 6689
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 27 2012 2:55 PM

Thanks Bradley and Tonya, problem corrected.

Lynden Williams Communications https://www.lyndenwilliams.net 

Page 1 of 1 (9 items) | RSS