Logos 4 Homepage Imcomplete Display

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 1 Follower

Posts 6
Dennis W. Davies | Forum Activity | Posted: Sat, Sep 1 2012 1:25 PM

When I open my Logos 4 program, I only receive a partial Homepage display.  The homepage display in multiplepages does not load.  I have tried forcing the page to open using the F5 key; no help.  I have also tried to use the "Customize" tab at lower left of screne; no help.  I have also, tried to sign-in using the control key; no help.  

When I check the logos.log, I see a warning that says:  "Warn ElementUtility Unable to set focus to default focus: PasswordBox (UserPasswordBox) <- SpacedStackPanel <- Grid <- ContentPresenter <- Border <- LogInPromptView <- Grid <- Grid <- ContentPresenter <- AdornerDecorator <- Border <- StartupWindow.

Can anyone help?  

 

Posts 635
Scott E. Mahle | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 1 2012 2:16 PM

Dennis W. Davies:

I have tried forcing the page to open using the F5 key; no help.  

 

Hello Dennis!

Did you try Shift+F5?

 

Logos Series X Pastor’s Library | Logos 3 Leader’s Library | Logos 4 Portfolio | Logos 5 Platinum | Logos 6 Feature Crossgrade | Logos 7 Essential Upgrade - Large | Logos 8 Methodist & Wesleyan Platinum and Academic Professional

Posts 6
Dennis W. Davies | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 1 2012 4:23 PM

Scott:

Praise be to our Risen Lord! 

That was it.  (Shift key (+) F5).

Thanks so much for your help.

Blessings, Dennis

  

Page 1 of 1 (3 items) | RSS