Problems after merging indexes

Page 1 of 1 (10 items)
This post has 9 Replies | 0 Followers

Posts 2167
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 30 2009 2:20 PM | Locked

Beta 2. Merged indexes for new resources. The time was greatly improved. However, ESV and other interlinears can no longer find the underlying Greek text. Example: ESV John 16.27 right mouse on the word loves, select the lemma and select search this resource.. zero result.

1. I am notifying Logos of a bug and

2. What is the recommended fix?

Let me know if you want a log file.

Posts 24447
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 4:02 PM | Locked

So the underlying text displays in the Interlinear box and is available in the Context menu?

The only fix is to force a re-Index by deleting the LibraryIndex folder within the Logos4 folder.

Dave
===

Windows & Android

Posts 2167
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 4:04 PM | Locked

Yes it is available in the context menu.

I will reindex tomorrow.

Thanks for the reply.

Posts 5563
Forum MVP
Rich DeRuiter | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 4:11 PM | Locked

JohnFidel:

Yes it is available in the context menu.

I will reindex tomorrow.

Thanks for the reply.

Another user had trouble searching the Dutch Bible (SVV) and resolved it by hiding - restarting - closing - restarting - unhiding. If you know which resources are causing the problem, doing that may save you a pile of re-indexing time.

 

 Help links: WIKI;  Logos 6 FAQ. (Phil. 2:14, NIV)

Posts 2167
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 4:56 PM | Locked

It is all the reverse interlinears.. all of them. They have the Greek in the context menu, but nothing if you search on the lemma in bible or morph search. I can reindex over night.

Posts 24447
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 4:59 PM | Locked

John

Might be worth trying what Rich suggested on at least one Interlinear!

Dave
===

Windows & Android

Posts 2167
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 30 2009 6:03 PM | Locked

Thanks to both of you. I tried it and no joy. I went and looked through the installation directory and found duplicate directories for resource manager and others. One was dated the initial install and the other the beta install. I may just uninstall and reinstall as I am have some other issues as well. Words-of-christ search is not working, it is not syncing with my laptop install etc.

Posts 687
Jon | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 1 2009 3:46 PM | Locked

Hi John, I had the same problem; deleting the index directory and re-indexing did the job...

Posts 2167
Forum MVP
John Fidel | Forum Activity | Replied: Tue, Dec 1 2009 9:11 PM | Locked

Done and fixed.

Posts 131
LogosEmployee
Peter Venable | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 2 2009 9:39 AM | Locked

There's a bug in beta 2 that corrupts the index when merging, so anyone who has merged an index using beta 2 should rebuild the index.  It's fixed for the next beta.

Page 1 of 1 (10 items) | RSS