Did the Forums and Logos.com just crash?

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 0 Followers

Posts 2820
Doc B | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 19 2012 9:35 PM

I totally lost the forums and Logos.com about 11:30 CST.  No other internet problems.  What happened?

My thanks to the various MVPs. Without them Logos would have died early. They were the only real help available.

Faithlife Corp. owes the MVPs free resources for life.

Posts 18668
Rosie Perera | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 19 2012 9:38 PM

Yup. It might have been a temporary power outage or DOS attack or something. It was only down very briefly (I just posted about it too). We lost power up here in Vancouver twice today, briefly, due to the snow storm. Though it's not snowing anymore. Not sure about Bellingham, which is an hour south of us.

Posts 2820
Doc B | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 19 2012 9:39 PM

Rosie Perera:

Yup. It might have been a temporary power outage or DOS attack or something. It was only down very briefly (I just posted about it too). We lost power up here in Vancouver twice today, briefly, due to the snow storm. Though it's not snowing anymore. Not sure about Bellingham, which is an hour south of us.

Looks like I was answering you while you were answering me.

Glad to know it wasn't my local ISP.

My thanks to the various MVPs. Without them Logos would have died early. They were the only real help available.

Faithlife Corp. owes the MVPs free resources for life.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS