BUG: Entry text missing in Clippings Document

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Posted: Thu, Dec 27 2012 4:32 PM

In several Clippings Documents some of the entries are blank.

 

Not sure why this is happening.

Posts 23601
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 27 2012 8:05 PM

Do you see these clippings as deleted docs at https://documents.logos.com/?deleted=true

Dave
===

Windows & Android

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 28 2012 1:51 PM

Dave,

Thanks for your help, but no I don't see it under my deleted documents. The other problem is I am unable to type any notes under the clippings. I've never had this problem before, and its odd.

Thanks,

Philana

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Wed, Jan 2 2013 11:12 AM

I am able to reproduce this issue on Mac. I have found that when this occurs, resizing the Logos window or the clippings panel causes the clipping content to appear. 

I will report this to Development. 

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 22 2013 4:08 PM

This will be fixed in 5.0b RC 1.

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 22 2013 4:16 PM

Brisa Calderon:

This will be fixed in 5.0b RC 1.

Thank you...I can start to use Clippings again!

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 22 2013 5:15 PM

I still cannot type notes in the note field in the Clippings too, will this be fixed?

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 25 2013 4:16 PM

I'm not able to reproduce this. Would you mind posting a screencast and logs?

Posts 1880
Philana Crouch | Forum Activity | Replied: Fri, Jan 25 2013 4:17 PM

Brisa Calderon:

I'm not able to reproduce this. Would you mind posting a screencast and logs?

It was fixed in Logos 5.0b RC1 so its working fine now.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS