BUG: Creating links in notes doesn't work in Mac version

Page 1 of 1 (3 items)
This post has 2 Replies | 1 Follower

Posts 78
Christopher Davis | Forum Activity | Posted: Sun, Jan 6 2013 6:36 PM

I was just working on some notes on my Mac and wanted to link a word to a dictionary article.  I got the URL, highlighted the word, clicked the link button in the note's toolbar, entered the URL and finished.  It did not work.  The text was not highlighted and hovering over it showed no reference to the article.

So I moved over to my Windows machine (not my primary machine) and once the note synced, I did the same thing there.  It worked perfectly.

I then synced over to my Mac, and now the word was highlighted and the link worked.

This is unfortunate and frustrating.  I have found this problem before.  I can do notes on my mac, but I always have to go over to Windows to create links.  This is very unfortunate.

Any chance of this being fixed soon?

Posts 3171
LogosEmployee
Thomas Ball | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 10 2013 11:30 AM

Hello Christopher,

I'm sorry for the trouble. It looks like we're aware of the issue and are working on a resolution: http://community.logos.com/forums/t/61384.aspx

Follow that thread for when we get it fixed internally and information about what update it will be available in. 

 

Posts 8893
fgh | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 10 2013 12:33 PM

Tommy Ball:
I'm sorry for the trouble. It looks like we're aware of the issue and are working on a resolution: http://community.logos.com/forums/t/61384.aspx

That looks like a Windows-only thread. You may want to make sure the devs are aware it appears in Mac as well.

"The Christian way of life isn't so much an assignment to be performed, as a gift to be received."  Wilfrid Stinissen

Mac Pro OS 10.9.

Page 1 of 1 (3 items) | RSS