Bug #1 - some notes have disappeared

Page 1 of 1 (4 items)
This post has 3 Replies | 0 Followers

Posts 2964
tom | Forum Activity | Posted: Fri, Mar 1 2013 12:14 PM

NOTE: all of the bugs that I am report have been reported before.  Still, with the new text editor, I am reporting them again.

After (only two notes):

before (had 8 notes):

 

please see http://community.logos.com/forums/t/67150.aspx for log file.

Posts 8227
LogosEmployee

It looks like you're reporting a number of different errors from this one (small) note file. Are you able and willing to share it with us, so we can try to reproduce the problems? If so, you can email it to Logos4Feedback@logos.com (please reference this thread).

Posts 2964
tom | Forum Activity | Replied: Sat, Mar 2 2013 2:36 AM

Bradley Grainger (Logos):

It looks like you're reporting a number of different errors from this one (small) note file. Are you able and willing to share it with us, so we can try to reproduce the problems? If so, you can email it to Logos4Feedback@logos.com (please reference this thread).

Thanks Bradley,

I will say yes and no.  I have these issues elsewhere.  I used this one file because it is easier to copy from one file than several.  I will say that this is the only file that I noticed that the actual notes are missing.

I import my notes into L5, and when I need to read my notes, I go back to L3 because I cannot read a good number of my notes in L5.  I am hoping that the new import process would be updated along with the new editor.

Posts 8227
LogosEmployee

This should be fixed in Beta 2.

Page 1 of 1 (4 items) | RSS