BUG: Read Aloud display issue (5.1 Beta 4 Windows)

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Posted: Sun, Apr 21 2013 6:57 PM

I just realized that there is a display problem with the "Read Aloud" function (see screenshot). Not sure if this issue involves just this release of L5 or if it was introduced in a previous beta. I verified that this issue is present on 2 separate systems (both Windows 7). Edit: For some reason, the screenshot is not displaying. The "Read aloud" is displayed as "Rea_d aloud".

Posts 6585
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 7:04 PM

If you are using windoes vista or later, try using png file to post your screenshot. 

All Religious Education in Logos Bible Software. Logos Youtube Channel

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 7:11 PM

Lynden Williams:

If you are using windoes vista or later, try using png file to post your screenshot. 

Thanks Lynden; I'll try and convert it. The printscreen from windows used to work without problems.

Posts 6585
Forum MVP
Lynden Williams | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 7:14 PM

We've been having problems with the forums lately.

All Religious Education in Logos Bible Software. Logos Youtube Channel

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 7:19 PM

Lynden Williams:

We've been having problems with the forums lately.

I just tried posting screenshot as png, but that didn't work either. Since there is only 1 read aloud function within Logos, I'll just leave the text description.

Posts 2081
Randy W. Sims | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 7:43 PM

Erwin Stull, Sr.:
Not sure if this issue involves just this release of L5 or if it was introduced in a previous beta. I verified that this issue is present on 2 separate systems (both Windows 7).

It's been there quite a while. I think through most of the betas. I thought I had seen it reported before, but I may be wrong. This is the menu item in the resource menu.

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Sun, Apr 21 2013 8:13 PM

Randy W. Sims (Shayne):

Erwin Stull, Sr.:
Not sure if this issue involves just this release of L5 or if it was introduced in a previous beta. I verified that this issue is present on 2 separate systems (both Windows 7).

It's been there quite a while. I think through most of the betas. I thought I had seen it reported before, but I may be wrong. This is the menu item in the resource menu.

I don't use the feature much, but just happened to notice the issue. I checked it out and it appears to be just a typographical error. The last time I actually used the "Read aloud" feature was when I purchased L4. It would be much more usable if Logos could say good-bye to the computer voice and integrate a more natural one. Smile

Posts 242
Kelly Flones | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 22 2013 3:29 PM

I have created a case for this issue. Thanks!

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 22 2013 3:45 PM

Kelly Flones:

I have created a case for this issue. Thanks!

Thanks Kelly; It appears to be more typographical than anything else, and may be a very easy fix.

Posts 777
Brisa Davis | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 29 2013 11:10 AM

This will be fixed in 4.6c Beta 5 and in 5.1 Beta 5.

Posts 2766
Erwin Stull, Sr. | Forum Activity | Replied: Mon, Apr 29 2013 11:24 AM

Brisa Davis:

This will be fixed in 4.6c Beta 5 and in 5.1 Beta 5.

Thanks Brisa

Page 1 of 1 (11 items) | RSS