Troubleshooting Thread: Black Menu Bar When 2 Monitors Connected

Page 2 of 2 (29 items) < Previous 1 2
This post has 28 Replies | 1 Follower

Posts 225
Michael Birney | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 17 2009 5:47 AM

Top  one is picasa, just to see how other programs look, bottom is L4.    

Win 7home premium,  32 bit, intel dual core at 1.8 gz, 4.0 gb memory,  I was wrong about the video card on this one nvidia geforce 9400 gt

It really hasn't bothered me enough to mess with or mention it.

 

Posts 147
Scott H. Clark | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 17 2009 5:56 AM

1. 2 montiors - - Yes

2. 1 monitor - - No

3. nVidia 9200M GS w/256 dedicated

4. Win 7 Home premium 64bit

5. Logos 4aB5

 

Posts 59
Eric Ruhnow | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 17 2009 8:03 AM

Yes - ION nettop with Win7 Home Premium x64, dual display (32" 720P and 1440x900). nVidia 9400 graphics. L4SR-7

No - Acer laptop with Vista Home Premium x32, no dual display. nVidia 7000m graphics. L4SR-7

 

Lenovo TS130 Xeon E3-1245V2 | 20GB | 256 GB SSD (OS and Logos) | 3TB WD Red | Windows 10 Pro x64

L4 & L5 Platinum, L6 Gold, L5 Reformed Gold, L6 Reformed Bronze, L7 Lutheran Silver, L7 Reformed Starter, L7 Full Feature Set

Posts 596
LaRosa Johnson | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 17 2009 8:19 AM

1. yes

2. no

3. integrated laptop video card (Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100)

4. Win 7 Professional 64-bit

5. 4.0aB5 (was happening in SR7 too and just about any other prior release)

Urban Scholar - http://urban-scholar.com 
Christ-centered Hip-Hop - http://www.sphereofhiphop.com

Posts 1129
Keith Larson | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 17 2009 8:40 AM

1. Yes

2. No

3. ATI Radeon HD 3200 and HD 3400 in Hybrid Crossfire

4. Window 7 (64)

5. 4.0 SR7

Posts 1627
Allen Browne | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 23 2010 1:40 AM

Two months later, this bug still persists.

As well as the right-end of the title bar going black (not displaying max/min/close buttons), I've noticed that sometimes:

a) The buttons are shown on the title bar, but really scrunched down small, and the top of the title bar is chopped of, and

b) The bottom of the Logos window is hidden behind the Windows taskbar.

This would seem to hint that Logos 4 is having difficulties in calculating the screen metrics and drawing the window appropriately on a dual-monitor machine. The fact that this occurs with different versions of Windows suggests that it's not tied to WPF or GDI. This should help to narrow the problem down.

FWIW, here's a screenshot demonstrating (a) above -- just the top-center-and-right of the Logos 4 window:

Posts 225
Michael Birney | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 23 2010 4:51 AM

There  is a fix for this, something about setting a chrome setting, let me look more, I can't find it at the moment.

Posts 225
Michael Birney | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 23 2010 5:02 AM

http://community.logos.com/forums/p/7997/63464.aspx#63464

That thread discusses it (type set custom chrome to no), but is not the one where the original fix is found. 

Posts 1627
Allen Browne | Forum Activity | Replied: Tue, Feb 23 2010 6:21 AM

Thanks, Michael. The command Set Custom Chrome to No seems to have addressed the issue. Appreciated.

Page 2 of 2 (29 items) < Previous 1 2 | RSS