Logos 5.1a RC1 - Crash when clicking on search

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 1572
Forum MVP
Levi Durfey | Forum Activity | Posted: Sat, Aug 24 2013 4:44 PM

I am having a repeatable crash when I click on the link "Search (while typing)..." in order to change the type of search back to the normal (i.e., search after I get done typing). I also tried starting with a blank layout.

Attached logs and screenshot with search settings.

Can anyone reproduce?

2161.LogosLogs.levi.20130824-173716.zip

Posts 24926
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Sat, Aug 24 2013 6:12 PM

Integ:
I am having a repeatable crash when I click on the link "Search (while typing)..."

I can't reproduce on Windows, but this is a unique Mac/Mono incident that Logos Tech will have to sort out.

Dave
===

Windows & Android

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 25 2013 4:54 AM

Integ:

I am having a repeatable crash when I click on the link "Search (while typing)...

Can anyone reproduce?

Hello,

I can reproduce the repeatable crash ... even with Search .... without "(while typing)" when click on Search on Logos 5.1a RC1 for Mac.

7266.LogosLogs.LimJK.20130825-194159.zip

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 25 2013 5:07 AM

LimJK:
I can reproduce the repeatable crash ... even with Search .... without "(while typing)" when click on Search on Logos 5.1a RC1 for Mac.

Confirmed. Clicked the Search link, Get a few seconds of spinning pizza, then good bye Logos.

8037.Apple Crash Report.rtf

1524.LogosLogs.jackcav.20130825-080444.zip

Also sent automatic Logos Crash Report upon Logos restart

Posts 1572
Forum MVP
Levi Durfey | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 25 2013 6:38 AM

Thanks for the confirmations...always good to know that one is not alone when bugs are around.

Posts 10548
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 25 2013 12:19 PM

Integ:

Thanks for the confirmations...always good to know that one is not alone when bugs are around.

Pleased (?) to be of assistance Geeked

Posts 462
Anon | Forum Activity | Replied: Sun, Aug 25 2013 12:24 PM

Integ:
Can anyone reproduce?

confirm along with the other Mac users.

 

OS X 10.14.6  |  Logos 8.8 

Posts 370
Josh Edwards | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 26 2013 10:21 AM

Confirmed.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Mon, Aug 26 2013 12:00 PM

I am able to reproduce this on Mac, and I have created a case for Development.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 28 2013 12:25 PM

This will be fixed in 5.1a RC 3.

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Wed, Aug 28 2013 9:11 PM

Angela Murashov:

This will be fixed in 5.1a RC 3.

Smile Confirmed ... this is fixed in RC3

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Page 1 of 1 (11 items) | RSS