BUG: Library won't "remember" columns (L5.1a (5.1.1.0589))

Page 1 of 1 (12 items)
This post has 11 Replies | 1 Follower

Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Posted: Mon, Aug 26 2013 12:53 PM
Open Logos, then open Library (via Ctrl+L). Close it. Open again Library from Library icon (next to Home icon), close it. Open again Library (Ctrl+L). Close it again. Restart Logos. My Library won't retain columns. It goes to default style: Title, Author, My Tags, Rating. See pics below, before and after:
Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 3:04 AM
bump.
Posts 21926
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 3:20 AM

Hi Martin

Sorry but I'm struggling to follow the steps you are taking - are all of them necessary to see the problem?

Is the first line in your original post what you are looking for and the second line what you are seeing when Logos reverts to "default"?

In the screenshot below I have moved "Abbreviated Title" to the far-left column position and then stopped / restarted Logos and opened the library again and the position is retained

On which OS are you running?

Others have reported similar problems at http://community.logos.com/forums/t/71788.aspx but they have proved difficult to reproduce.

Are you hiding any columns? (Seehttp://community.logos.com/forums/t/54933.aspx for a discussion on this)

Graham

Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 5:04 AM
Hi Graham. I'm running Win 7. Try to open several times (let's say 4 times: open, close) Library from Library tab (next to Home tab). Then right click the Library tab and select Open in a floating window. Close Logos. Reopen it. Repeat the steps above. Logos will go default: Title, Author, My Tags and Rating. Martin.
Posts 21926
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 6:43 AM

Thanks Martin

Following the steps you outlined I was able to reproduce what you are describing - and agree it is very strange.

I am running the same Logos version on Windows 8

Graham 

Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 7:28 AM
Glad you can reproduce it. Maybe someone from Logos will fill a bug for this and fix it soon. It's very annoying. Angela? Big Smile Martin.
Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 8:52 AM

I can reproduce this issue and I have created a case for Development. 

Posts 21926
Forum MVP
Graham Criddle | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 8:55 AM

Angela Murashov:

I can reproduce this issue and I have created a case for Development. 

Thanks Angela

Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 9:10 AM
Thank you, Angela. Yes
Posts 8015
LogosEmployee

This will be fixed in 5.1a RC 3; thanks for reporting the bug.

Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Tue, Aug 27 2013 2:14 PM
Thanks, Bradley.
Posts 571
Martin Grainger Dean | Forum Activity | Replied: Thu, Aug 29 2013 4:34 AM
Bradley Grainger (Logos):
This will be fixed in 5.1a RC 3
Seems to be fixed. Thanks. Martin. Big Smile
Page 1 of 1 (12 items) | RSS