BUG: Start Now Button Logos 5 Mac

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 82
Robert Bigouette | Forum Activity | Posted: Sat, Sep 21 2013 7:21 AM

Logos start button

Been noticing this for a bit now. Not sure if started with the update to 5.1 or not. It happened before, started again. Mention because noticing glitches and such. Like when running Logos, machine went to sleep, and fans started blowing like proc was going crazy. Logos was using it up. Will log next time.

EDIT: This could also be due to the Mac 10.8.5 update. I didn't do the combo updater.

6.1.0.0024 | Macbook Pro 10.10.3

Posts 27558
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 9:51 AM

I have seen this a couple of times recently too. I'm not sure if it is related, but I also am running 10.8.5

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 10:35 AM

I got this occasionally

Got this too

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 27558
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 10:56 AM

JK – I think the problem you are experiencing might be that someone used "white out" on your computer screen. Stick out tongue

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 460
Anon | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 11:28 AM

Robert Bigouette:
Been noticing this for a bit now.

confirm bug on 5.1b RC 1

 

MacBook Pro, OS X 10.11.5, 2.8 GHz Intel i7, 8GB

6.13

Posts 565
Randall Cue | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 12:21 PM

Robert, I'm getting the same thing in Mac 10.6.8.

Soli Deo Gloria,

Randy

Soli Deo Gloria

Randy

Posts 1002
LimJK | Forum Activity | Replied: Sat, Sep 21 2013 11:59 PM

alabama24:

JK – I think the problem you are experiencing might be that someone used "white out" on your computer screen. Stick out tongue

Alabama Smile

I tried to do the screenshot without my email ... this is what I get ... does not show the problem. So I have to take the screenshot above with my email ... so you can see that I do not have a steady hand to erase (white out) in a straight line, can't escape your eyes for details Smile

JK

MacBookPro Retina 15" Late 2013 2.6GHz RAM:16GB SSD:500GB macOS Sierra 10.12.3 | iPhone 7 Plus iOS 10.2.1

Posts 762
Patrick S. | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 22 2013 2:19 AM

Robert Bigouette:

Been noticing this for a bit now.

Confirmed also - on OS X 10.8.3

"I want to know all God's thoughts; the rest are just details." - Albert Einstein

Posts 27558
Forum MVP
JT (alabama24) | Forum Activity | Replied: Sun, Sep 22 2013 4:23 AM

LimJK:
I tried to do the screenshot without my email ... this is what I get ... does not show the problem.

Afterwards, I tried the same thing with the same results. Smile

OSX & iOS | Logs |  Install

Posts 303
LogosEmployee
Martin Potter | Forum Activity | Replied: Mon, Sep 23 2013 7:36 AM

Thank you for reporting this. This issue will be fixed in an upcoming release.

Mac Developer
Faithlife

Posts 1
Siegfried Ignecia | Forum Activity | Replied: Sat, Oct 19 2013 5:15 PM

I having the same issue, I could not get online and signed on offline. I noticed that the fans is not running as it usually does when Logos is running. I thought it was my Mac.

Page 1 of 1 (11 items) | RSS