logos 5 crash on mac

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 2 Followers

Posts 986
John Goodman | Forum Activity | Posted: Mon, Nov 25 2013 1:37 AM

Hi,

If anyone can figure this crash out I would be grateful.

There is actually no evidence of a crash but logos runs the reporter every time I start. Maybe the evidence is in the logs?

I tried a full reinstall which resolved the problem for a few weeks but now it is back.

Cheers,

John1768.LogosLogs.John.20131125-093406.zip

גַּם־חֹשֶׁךְ֮ לֹֽא־יַחְשִׁ֪יךְ מִ֫מֶּ֥ךָ וְ֭לַיְלָה כַּיּ֣וֹם יָאִ֑יר כַּ֝חֲשֵׁיכָ֗ה כָּאוֹרָֽה

Posts 10549
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 25 2013 5:54 AM

Your logs show Web Service Exception just before shutdown. Perhaps Logos experienced some difficulty in synchronizing. Have included those lines here for those who are more technically inclined than I am.

11/25/2013 09:32:34 | ERROR | 23 | ApplicationUtility | Error handling response (GET https://services.logos.com/accounts/v1/groups?userId=816151&relationship=Admin%2CModerator%2CMember%2CFollower%2CObserver&start=0&count=2147483647). ~WebException: Error getting response stream (Write: BeginWrite failure): SendFailure
11/25/2013 09:32:35 | ERROR | 23 | ApplicationUtility | Error retrieving groups for user 816151. ~WebServiceException: Error handling response. Request: GET https://services.logos.com/accounts/v1/groups?userId=816151&relationship=Admin%2CModerator%2CMember%2CFollower%2CObserver&start=0&count=2147483647
11/25/2013 09:32:35 | ERROR | 23 | ApplicationUtility | Retrieving the list of groups for user ID 816151 failed.

Posts 986
John Goodman | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 25 2013 6:15 AM

Those error messages are pretty cryptic to me;)

Hopefully a logos staff member might understand?

גַּם־חֹשֶׁךְ֮ לֹֽא־יַחְשִׁ֪יךְ מִ֫מֶּ֥ךָ וְ֭לַיְלָה כַּיּ֣וֹם יָאִ֑יר כַּ֝חֲשֵׁיכָ֗ה כָּאוֹרָֽה

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Mon, Nov 25 2013 8:29 AM

John Goodman:
If anyone can figure this crash out I would be grateful.

I have created a case for Development, and once this issue is fixed we will update this forum post. 

Posts 1258
LogosEmployee
Dylan Rondeau | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 18 2013 1:28 PM

The issue was related to waking from sleep with Logos running; this should be fixed in 5.2a Beta 1.

Dylan Rondeau, Software Tester

Enable Logging: Mac | Windows (Right-click "Save As...")

Page 1 of 1 (5 items) | RSS