Indexing won't proceed past 11% on latest update

Page 1 of 1 (11 items)
This post has 10 Replies | 1 Follower

Posts 7
Jeff Bailey | Forum Activity | Posted: Thu, Dec 5 2013 10:54 AM

I've not had issues with indexing with past updates but after the latest (Logos 5.2 SR-3 (5.2.0.0091)) the software will not index past the 11% point.  Also, the "pause indexing" does nothing when I attempt to use that option.  When I restart the software I get the dialog box stating the the program didn't shutdown normally and would I like to send a report to Logos.  Seems like it shuts down okay, but each time I restart I get the dialog.  I have an iMac mid 2011 with 12 gig ram.  I have shutdown Logos several times and restarted my computer to try to get things moving with no success.  

Thanks,

Jeff

Posts 26005
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 11:05 AM

We need the indexer log  -->  http://wiki.logos.com/Diagnostic_Logging

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 7
Jeff Bailey | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 1:22 PM

5545.Logging.zip

I think I followed the logging instructions to create this file.  Thanks.

Posts 26005
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 1:40 PM

You did well. It is a Mono error which may be connected with indexing LLS:5.20.5 The Life and Times of Jesus the Messiah. You can hide this resource and allow indexing to resume. If successful you can unhide it and a new version will be downloaded.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 7
Jeff Bailey | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 2:39 PM

I hid the resource, the Indexing stopped, a resource was immediately available to install, I did so (Universal Timeline database, I think).  Started indexing again and is again stuck on 11%.  

Posts 26005
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 5:13 PM

Logs please!

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 7
Posts 732
Bootjack | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 6:30 PM
I just picked up the latest update and it did not index at all, unless I fell into unconsciousness for 5 minutes or so. Great! Just great!!! Another night of sleeplessness!!!
Posts 26005
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 9:33 PM

Jeff Bailey:

I'm going to recommend that you delete the Library Index (Users/jeffbailey/Library/Application Support/Logos4/Data/sj4i0gv8.8yb/LibraryIndex) and restart Logos, but I can't guarantee you won't run into the same problem. So you can contact Logos Support now or later!

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Posts 7
Jeff Bailey | Forum Activity | Replied: Thu, Dec 5 2013 10:03 PM

So far, so good.  Wondering Dave, how do I unhide the Life and Times . . . ?

Posts 26005
Forum MVP
Dave Hooton | Forum Activity | Replied: Fri, Dec 6 2013 12:04 PM

Go to Program Settings >> Hidden Resources, right click to unhide and restart Logos.

Dave
===

Windows 10 & Android 8

Page 1 of 1 (11 items) | RSS