BUG 5.2a SR6 Mac: No Collections in Library Cover View

Page 1 of 1 (5 items)
This post has 4 Replies | 1 Follower

Posts 8893
fgh | Forum Activity | Posted: Wed, Jun 18 2014 4:53 AM

See Resources in collections not showing in info pane.

• Open Library in Cover View with the Info panel visible.

[• Set it to display a Collection.]

• Select a resource.

• Look in the Info panel.

>> "No Collections found". Not even the Collection you're displaying.

There also seems to be an issue where the very same Collection shows a different number of resources in Library and in Collections (see screenshot in the original thread), but I haven't reproduced that.

These seem to be Mac only and Cover View only bugs. Could be 10.6 only or stable only, since KS4J couldn't reproduce it on 10.8 and beta.

"The Christian way of life isn't so much an assignment to be performed, as a gift to be received."  Wilfrid Stinissen

Mac Pro OS 10.9.

Posts 15805
Forum MVP
Keep Smiling 4 Jesus :) | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 18 2014 5:10 AM

fgh:

Open Library in Cover View with the Info panel visible.

[• Set it to display a Collection.]

• Select a resource.

• Look in the Info panel.

>> "No Collections found". Not even the Collection you're displaying.

Using these steps, was able to replicate "No collections found" using Logos 5.2b Beta 2 on OS X 10.8.5

Also replicated bug by switching to Cover View in Library followed by selecting a different resource.

Keep Smiling Smile

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 18 2014 8:09 AM

fgh:
These seem to be Mac only and Cover View only bugs. Could be 10.6 only or stable only, since KS4J couldn't reproduce it on 10.8 and beta.

I can also only reproduce this on Mac and in Cover View. I tested this on Mac 10.8 in 5.2a SR6 and Mac 10.9 in 5.2b Beta 2 and was able to reproduce in both apps, so it looks like an all Mac issue. 

I will create a case for it. Smile

fgh:
There also seems to be an issue where the very same Collection shows a different number of resources in Library and in Collections (see screenshot in the original thread), but I haven't reproduced that.

I also was not able to reproduce this Sad

Posts 8893
fgh | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 18 2014 8:25 AM

Thanks, Angela.

"The Christian way of life isn't so much an assignment to be performed, as a gift to be received."  Wilfrid Stinissen

Mac Pro OS 10.9.

Posts 1471
Angela Murashov | Forum Activity | Replied: Wed, Jun 18 2014 4:09 PM

Angela Murashov:

fgh:
These seem to be Mac only and Cover View only bugs. Could be 10.6 only or stable only, since KS4J couldn't reproduce it on 10.8 and beta.

I can also only reproduce this on Mac and in Cover View. I tested this on Mac 10.8 in 5.2a SR6 and Mac 10.9 in 5.2b Beta 2 and was able to reproduce in both apps, so it looks like an all Mac issue. 

I will create a case for it. Smile

This should be fixed in 5.2b Beta 3. Smile

Page 1 of 1 (5 items) | RSS