Loading lg4 on Mac with Parallels

Page 1 of 1 (6 items)
This post has 5 Replies | 1 Follower

Posts 11
Richard Porter | Forum Activity | Posted: Mon, Jan 11 2010 7:59 AM

I have the logos 4 upgrade disk.  I am using Parallels with Windows XP.   When I try and upload lg4 it stops saying I have to first update XP to Service Pack 3.  But Service Pack 3 will not update, and I have not been able through Microsoft to come up with either a reason or a fix.  Anyone had a similar problem and found a way around it?????

Posts 505
Michael Kares | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 11 2010 8:06 AM

What error message, if any, does Service Pack 3 give you when trying to install it.  If it is a matter of the Service Pack not downloading thru Windows, you should be able to download an installer file from Microsoft's website http://www.microsoft.com/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx

 

Hope this Helps,

Michael Kares

Posts 10845
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Mon, Jan 11 2010 2:55 PM

Richard Porter:

I have the logos 4 upgrade disk.  I am using Parallels with Windows XP.   When I try and upload lg4 it stops saying I have to first update XP to Service Pack 3.  But Service Pack 3 will not update, and I have not been able through Microsoft to come up with either a reason or a fix.  Anyone had a similar problem and found a way around it?????

Can you connect to the internet from Windows? When I first installed Parallels 5, I had the same difficulty which was due to Windows not connecting. If this is your problem, open the VM Configuration Panel and click Hardware, select Network Adapter 1 from the sidebar. I had to mess around with the Type options until I found the one that worked (Built-in Ethernet 2 in my case). HTH

It's Windows; it is supposed to be flakey Big Smile

Posts 11
Richard Porter | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 12 2010 3:23 AM

Michael,

Thanks for the info.  I followed your advice and go an error message referring to a registry problem.  I downloaded a registry fix program which eliminated some of the errors and tried again to upload Service Pack 3.  Didn't work so I tried another registry fix program, but still couldn't upload SP3.  My LG4 software tells me that I cannot upload it unless I am upgraded to SP3.  I am running LG3 now with no problem, and I do not want to do anything to jeopardize it.  So I guess I will wait out the development of LG4 for Mac.  Not my first choice, but maybe the safest.  Again thanks for your help.

rich

Posts 11
Richard Porter | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 12 2010 3:27 AM

Jack,

See my answer to Michael.  No problem hooking up to the internet.  A friend says I should download SP2, reinstall it and then try to download SP3 again.  I am scared to do that, as LG3 is running well and I do not want to lose it.

rich

Posts 10845
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Tue, Jan 12 2010 5:45 AM

Richard Porter:
See my answer to Michael.  No problem hooking up to the internet.  A friend says I should download SP2, reinstall it and then try to download SP3 again.  I am scared to do that, as LG3 is running well and I do not want to lose it.

Rich

Since you are using Parallels, you could either copy your Vm and update to SP3 in it, or you could create a complete new VM and proceed from there. When I upgraded to Parallels 5 from Fusion 3, I left L3 on the Fusion VM and created a new VM in Parallels for L4.

Page 1 of 1 (6 items) | RSS