L4 A-11 Resources not updating

Page 1 of 1 (15 items)
This post has 14 Replies | 1 Follower

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Posted: Thu, Jan 14 2010 2:44 AM

1. Downloaded A-11 installed ok.

2. No indexer icon appearing in menu bar

3. Recently purchased new resources 5190: J. Oswald Sanders Discipleship Collection (2 Vols.)

4. Tried updating resources in command bar.

5. Above mentioned books not appearing in library, seems resource updater not working

6. Logs attached

70348.Archive.zip

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 3:04 AM

Eric,

I know this is going to sound stupid (I AM a windows user after all) but I'll ask this while the mac guys wake up.... :)

is your Logos set to "use internet" and "update automatically"?

it's in "program settings' and I cannot tell you where...as I said..I'm a windows user but those two things are usually the culprit when you can't get a resource...

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 3:12 AM

Robert Pavich:

Eric,

I know this is going to sound stupid (I AM a windows user after all) but I'll ask this while the mac guys wake up.... :)

is your Logos set to "use internet" and "update automatically"?

it's in "program settings' and I cannot tell you where...as I said..I'm a windows user but those two things are usually the culprit when you can't get a resource...

Robert

Thanks for the quick response. I am only using the MAC version and do not have windows installed on my MAC as other users have.

My resources were updating ok in previous Alpha's up until A-10 and A-11.

The program settings are not yet implemented on the MAC version and we have to type Update Resources into the command bar to update. Also as mentioned in previous alpha's it was updating automatically

Eric

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 4508
Robert Pavich | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 3:14 AM

Eric,

Ok...well..I've done what I can here... :)

I hope you get it working soon.

Robert Pavich

For help go to the Wiki: http://wiki.logos.com/Table_of_Contents__

Posts 10836
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 4:00 AM

Eric Miller, that name is still scary to me, but I see from you avatar that you have hair, so you are not my son-in-law Big Smile

Eric Miller:
My resources were updating ok in previous Alpha's up until A-10 and A-11.

Did A10 and A11 update automatically, or did you need to download them?

Eric Miller:
The program settings are not yet implemented on the MAC version and we have to type Update Resources into the command bar to update. Also as mentioned in previous alpha's it was updating automatically

Connect to the Internet and Automatic Updates should be the default settings for the Mac version.

Could you attach your log files? (If you haven't done this before, see http://community.logos.com/forums/t/6731.aspx)

EDIT: I see that I had already answered a question about logging for you in another thread. Your picture appeared between threads, so I did not recognize you Geeked

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 4:07 AM

JackCaviness:

Eric Miller, that name is still scary to me, but I see from you avatar that you have hair, so you are not my son-in-law Big Smile

Eric Miller:
My resources were updating ok in previous Alpha's up until A-10 and A-11.

Did A10 and A11 update automatically, or did you need to download them?

Eric Miller:
The program settings are not yet implemented on the MAC version and we have to type Update Resources into the command bar to update. Also as mentioned in previous alpha's it was updating automatically

Connect to the Internet and Automatic Updates should be the default settings for the Mac version.

Could you attach your log files? (If you haven't done this before, see http://community.logos.com/forums/t/6731.aspx)

Jack

A-10 and A-11 did not update automatically I had to download manually. I attached log files in original post.

Sorry I scared you Big Smile

 

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 10836
Forum MVP
Jack Caviness | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 4:11 AM

Eric Miller:
A-10 and A-11 did not update automatically I had to download manually. I attached log files in original post.

Duh! Note to Jack: from now on look before you ask questions. Hopefully, the Mac team can find something in your log files.

Eric Miller:
Sorry I scared you Big Smile

Well, he does have good taste in women.

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 4:22 AM

JackCaviness:

Duh! Note to Jack: from now on look before you ask questions. Hopefully, the Mac team can find something in your log files.

No Problem I appreciate your help. 

Well, he does have good taste in women.

I'm sure he does Cool

 

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 4:30 AM

JackCaviness:

Duh! Note to Jack: from now on look before you ask questions. Hopefully, the Mac team can find something in your log files.

I'm sure the mac team will sort it out promptly

JackCaviness:
, he does have good taste in women.

Smile

 

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 7:30 AM

JackCaviness:

Connect to the Internet and Automatic Updates should be the default settings for the Mac version.

Could you attach your log files? (If you haven't done this before, see http://community.logos.com/forums/t/6731.aspx)

Hi Jack, for some reason now the update(downloading resources) has started automatically and is now indexing.....34 hrs left

Just wondering if this has anything to do with the time of the morning I it was trying to update.(i.e. servers down or something)Surprise

 

 

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Posts 299
Robert Mullen | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 7:42 AM

I am having the same issue. Upgraded package yesterday and I get it fine on the Windows side but nothing on the Mac side. Had to update 10a->11 manually too. Logs to follow.

Posts 299
Robert Mullen | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 8:00 AM

Trying again.


Logs

Posts 709
Russ Quinn | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 7:40 PM

I'm having the same problem.

http://community.logos.com/forums/t/9512.aspx

Posts 709
Russ Quinn | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 7:45 PM

Just found the solution here:

http://community.logos.com/forums/t/9696.aspx

Posts 46
Rick Miller | Forum Activity | Replied: Thu, Jan 14 2010 8:14 PM

Russ Quinn:

Just found the solution here:

http://community.logos.com/forums/t/9696.aspx

Russ

My A-11 updater and indexer started working on its own after opening a few times etc. Latest purchases were downloaded and indexer finished. Thanks for your help.

 

Wiki Logos 4 Mac Yes L4 Mac START HERE! 

 

Page 1 of 1 (15 items) | RSS