logos.com and vyrso.com down again?

Page 1 of 1 (9 items)
This post has 8 Replies | 1 Follower

Posts 1281
toughski | Forum Activity | Posted: Wed, Dec 3 2014 6:49 AM

Crying

Posts 995
Richard Wardman | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 6:52 AM

Those sites are still working for me. 

Posts 856
Michael McLane | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 6:54 AM

Yeah, I am experiencing that as well.

I also realized that mobile (iPad) doesn't work either if you have not downloaded the resources. Bummer.

I would guess this is all still related to getting back on their feet from the outage.

EDIT: been going in and out for me all morning.

Posts 105
William M. Harper | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 7:16 AM

Yes, the site is running much slower than normal and got a page error message a couple of times. I ordered a resource a little while ago. The sale was confirmed but it has not downloaded to my computer yet. I should have waited.

Posts 412
StephenMcC | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 7:27 AM

Also, previous purchases are not showing greyed out. So watch you don't buy a book twice!! 

Working now

Posts 412
StephenMcC | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 7:35 AM

Previous purchase working now - showing in grey.

but still can't complete sale at checkout

Posts 9138
Forum MVP
Mark Smith | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 7:45 AM

Logos.com hasn't been working for me for the past hour. Didn't try it before that.

Pastor, North Park Baptist Church

Bridgeport, CT USA

Posts 126
James Milne Smith | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 7:49 AM

Tried about a dozen times to complete a sale at the checkout. Hope I don't get charged a dozen times!

Posts 790
James Hiddle | Forum Activity | Replied: Wed, Dec 3 2014 11:10 AM

All fine on my end. Although it took a few for Vyrso to load.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS